Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar beninde 64 gnlük bir kızım var.. yaklaşık 1 haftadır emmek istemiyor 2 saatte bir emziriyordum şimdi 3-4 saatte bir almaya başladı mümkün ddeğil açıkmadan almıyor memeyi aldığında da max 1o dak. emiyor gece zaten hiç uyanmıyor 12 gibi emip yatarsa 6 buçağa kadar uyanmıyor ben kalkıp emzirmek istesem almıyor alsada 2 dak alıp uyuyor uandıramıyorum dokdorumuzda uyandırma o açıkırsa uyanır diyor..kilo alımımız güzeldi yaklaşık 1 kilo ayda...ama bir haftadır emme zaman aramız uzadı sizin bebişler nasıl ayına göre normal mi acaba bu durum çok korkuyorum gelişimi geri kalıcak emmeyi bırakacak diye...
normal canım artım eskısı gibi saat başı emmek istemez 3-4 saat hatta daha fazla belki uyuyabilir.
internetten aylık gelişim bilgilerine bakarsan orada 3. aya girdiklerinde bebeklerin aralıksız 7 saat uyuması beklenir yazıyor.
senın bebişin gayet iyi bence,hem büyüme hormonu uykuda salgılanıyor uyku bence emmekten daha fazla büyütüyor gerçekten...
keşke benım oğlum da o kadar uzun uyusa ama nerde gece gunduz 2-3 saatte bir ayaktayız:))87 günlük oğlum bu arada.
ben gündüzleri 3-4 saatte bir emziriyorum acıkmış oluyor
geceleride 5.5 saat fln uyuyor aralıksız
aç kalıyor diye düşünüp üzülüyordum doktorumuz acıksa ağlar uyandırma dedi
kilo alımına bakılırsa hiç aç kalmıyor 1 ayda 1 kilo 600 gram aldı.
çileli başım benim benimki gündüzleri hiç uyumuyor geceleri en fazla aralıksız 3 saat uyur sabah 5 de uyanır 07:30 kadar debelenir gaz sancısıyla sonra hiç uyumaz bugunlerde hep ağlıyor ayağa kalkıp kucakta duruyor öyle yorgunlıktan ölüyorm memeyide istemiyor eskisi gibi
bugunlerde benımkı de kucak delisi oldu,ama kucağa alıp oturmak yok anlıyor o zaman ağlıyr,gezeceksin bi yandan da konuşacaksın tabi paşayla:)))
ben istedikçe emziriyorum valla bazen keyiften meme ucumu acıtana kadar boş da olsa emiyor bana bakıp kucağımda gülüyor cilveleşiyoruz oğlumla:)))
ama 2 saatte filan acıkıyp genelde uyanıksa,biraz enerjik de kendisi:)