Bebeğinizi sallıyor musunuz?Ya da salladınız mı?

bebeğinizi sallıyor musunuz

• Sallıyorum, hiç düşünmedim bu konu üstüne.

OY: 0 0,0%
  • Sallıyorum , çünkü başka yolla baş edemiyorum.

OY: 4 50,0%
  • Sallıyorum , çünkü faydalı olduğunu biliyorum.

OY: 0 0,0%
  • Sallamıyorum, çünkü zararlı olduğunu biliyorum.

OY: 3 37,5%
  • Sallamıyorum , bebeğim rahat uyuyan bir bebek.

OY: 1 12,5%

• Ankete Katılan
    8

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.521
133
35
Arkadaşlar bebeğime otomatik sallanan beşik alsam mı diye tereddüteyim , sallamak üzerine de pek çok yazılmış şey var,

en güzeli deneyimli tecrübeleri annelerdir diyerek anket hazırladım. Anket dışında da tecrübelerinizi ve önerilerinizi yazarsanız çok iyi olur.

Ay her şey birbirine karışıyor bu hamilelikte.

Bebegim 2 aylik ve ben sallamaya alistirmadim. Bence sallanan besik alma bosuna. Alisirsa her yere yaninda götürmen lazim ve o olmadan uykuya dalamayacak.

Bebegim 2 aylik ve ben sallamaya alistirmadim. Bence sallanan besik alma bosuna. Alisirsa her yere yaninda götürmen lazim ve o olmadan uykuya dalamayacak.
Katılıyorum. Hastaligiydi gaziydi derken bir tek sallanirken rahatliyor uykuya daliyor diye salladik esimle battaniye usulü. Her zaman degil tabi arada. Ve de sonrasinda hamak aldik gunduzleri hamaginda uyuyor kolayca, geceleri de besiginde. Gündüzleri sallamadan nasil uykuya dalacak nasil alistiricam diye kara kara dusunuyorum bende.

eyvah sanki bir kez sallayınca sonsuza dek sallamak gerekecekmiş gibi hissetim bir an :)

Baslarda sallamadim ama gazdir, sudur, budur derken biraz uyusunda nasil uyuyorsa uyusun deyip yagimda salladim. Ve simdi iki yadinda sallamadan uyumuyor. Karar senin

eyvah sanki bir kez sallayınca sonsuza dek sallamak gerekecekmiş gibi hissetim bir an :)
:) :) yok tabiki oyle değil ama nasıl alıştırırsan öyle gider derler ya önlemi bastan almak lazim :) benim kizim oyle sallamaya cok alisti diyemem sadece hamakta daha cabuk uykuya daliyo geceleri sallamak gerekmiyo mesela aksam uyutuyorum hamakta uyaniyo sonra emzirip besigine koyuyorum kendi kendine uyuyor cok sukur :) ayakta veya kucakta sallayarak uyutmak cok daha zor.

hiç sallamadım hemde hiç
hani kucagında tutarken bile sallarsın yaaa refleks olarak onu bile yapmadım yaptırmadım ,

çokta rahat büyüdü , çok şükür allaha ,

nasıl alıştırırsan öyle devam eder ,

Annem beni bebekken öyle alıştırmış ki sabaha kadar ayağında sallıyormuş kadın, durduğu anda tekrar ağlamaya başlıyormuşum.Bence sallamaya alıştırmayın

Benim kızım 10 aylık doğduğundan beri kendi uyur sallanmayı hiç sevmez hemen açar gözlerini doyurur yatırırım oyuncak veririm oynarken uyur ya oyuncagına sarılır ya battaniyesine çok şükür uyku konusunda sıkıntı çekmedim

sallamicam dedim park yatak ne oyle cadir gibi dedim gittim ikea karyola besik aldim. 2 yil kulkandim ama sen bana sor. mecburdum ek bisi almaya ne yerim ne param vardi. tam uyuturdum yerine koyarken uyanirdi. sonra gitti. tavandan sallanan tadelle salincak aldim birinin israrli tavsiyesi uzerine.

2 bebegimde otomatik sallanan alcaktim kafama koymuştum. ama gezdim gordum icime sinmedi. ahsap anne yani sallanan besik aldim 2. el letgodan. 180 ne falan aldim isim bitince 150 ye sattim. 7 ay kullandim bebegim sigsa daha da kullanırdım. icinde fazla uyutmadim ama hafif uyanmazlarda sallayip tekrar uyuyor buyuk kolaylık. ben cok memnun kaldim coj da guzeldi besigimiz. kuyamaya kiyamaya geri sattim. simdi de yer yataginda yatiyor. biraz benle biraz yerde. her cocuk farkli

başlarda sallıyordum ama sonradan katıldığım bir eğitimde sakıncalı olabileceğini öğrendim çocuk için. o gün bugün bitti...

Bebeğim 2 aylık. Ilk günden sallamayacağım diye başladım, bebeği sersemletmek gibi geliyor bana. Su ana kadar da bilincli olarak çocuğu hic sallayarak uyutmadim. Oturaginin duz ve besik gibi sallanan modlari var, sallanan halini hic kullanmadik. Bazi geceler uyandiktan sonra emzirip tekrar uyutmadan önce omzuma alıp dolastiriyorum, sut cikarmasin diye. Bir de ogle saatinde bebek arabasinda uyutuyorum, bazen sabit dururken bazen de dolasarak. Bu ikisi sallamak tanimina uyar mi bilemedim.

Bebekleri kucağa alıştırmayin ilk onceliginiz bu olsun eğer öyle alışırsa yerine konunca hemen uyur çok küçükse yatırma şekline dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…