Bebek Beslenmesi bebeğinizi sütten kesince iştahında değişiklik oldumu? nolur yardım!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_bambu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
946
30
68
arkadaşlar 1.5 yaşında oğlum var. emziriyorum ve doğru dürüst bişey yediremiyorum savaşıyoruz resmen. sütten kesince iştahının açılacağını söyleyenler var bu doğru mu? tecrübeli annelerden yardım bekliyorum sinirlerimbozuldu artık!!!

savaşma, yani yeme konusunda zorlama... kendiliğinden düzene girecektir.. sen zorladıkça o rededecektir.. esnek ol...

iştahsız çocuk problemi hakikaten zor olsa gerek ama bence de zorlamayın. tvde bir psikiyatrist çocuklarınıza zorla yemek yedirmeye çalışmayın çocuklarınızın özgüveninden çalarsınız, çocuğunuz ben demek ki aç olup olmadığımı bile bilmiyorum gibi düşüncelere kapılır falan demişti. yani sonuçta acıkınca yiyecektir. bence de biraz esnek ol. ben çocuğum ne zaman isterse o zaman besliyorum. yesin diye savaşmıyorum. aç değilse yemesin. saat falan da oluşturmaya çalışmıyorum. ne zaman isterse o zaman. sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun. sonuçta emiyor ve aç olsa kıyameti koparır yani.

Back
X