sükürler olsunki benm kizim cok guzel uyuyor..ogle vakti 3 saat uyku yqpiyor..simdi bile otururken uyuya kaldi:))..
ama bazen oyle zmanlar oluyorki uyumamak icin resmen direniyor..bende aliyorum onu disariya cikiyorm..gezdiriyorum hem mis gibi temiz hava almis oluyor hemde eve gelince hemen uykuya daliyor..eger disariya cikamiyorsan evin icinde kovalamac ufak bir topla oyun vs..oyna..
kizin kac yasinda bilmiyorum ama bazen ben kizimi klozetin uzerine cikartip lavaboda su ile oynamasina veya kendi kendine dakikalarca dislerini fircalamasina izin veriyorum..bu sekildede cok guzel uyuyor..hem ben isimi gucumude yapmis oluyorum..)
kızınız 4 aylık sanırım
aç olabilir
altı ıslak yada bezi sıkı baglanmışsanız rahatsız eder
belki gazı vardır
yada yatagında bi sorunu vardır rahat etmiyordur
yüzüstü yatırmıyorsanız mutlaka deneyin derim ama ilkse başında bekleyin nefes alamayabilir
yastıksız yatıyorsa başı alçakta kalıyor gibi hissediyordur
kundak deneyin eski bi yöntem ama halen deneyen anneler var bende denedim ama kızım durmadı belki sizde işe yarar
belkide oda sıcak geliyordur
yatagına elinde tutup oynayabilecegi peluş bi oyuncak alın ama bebeginizin sevmesi begenmesi lazımonu yatagına koyun ona sarılarak uyuması için fırsat verin ama tüylere dikkat almadan çekiştirin tüy gelmiyorda alın uyandıgı zaman hemen aglamıyorsa yatagından almayın oyuncagıyla oynayarak uykuya yeniden dalabilir
çok uzattım kusura bakmayın kızıma uyguladıgım şeyleri yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?