Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkbebeğinizin 5. aydan sonra cinsiyeti değişen var mı
bebeğinizin 5. aydan sonra cinsiyeti değişen var mı? benim 2. hamilelipim ve o kadar farklı geçiyor ki ama cinsiyet aynı dedi doktor ben kız çok hissediyordum ama olmadı hayırlısı olsun inşallah yanılan doktorlar oluyormuşya hiç yaşayan var mı
bebeğinizin 5. aydan sonra cinsiyeti değişen var mı? benim 2. hamilelipim ve o kadar farklı geçiyor ki ama cinsiyet aynı dedi doktor ben kız çok hissediyordum ama olmadı hayırlısı olsun inşallah yanılan doktorlar oluyormuşya hiç yaşayan var mı
cnm ya öncelıkle hayırlı olsun oglunmu var ? benım tanıdıgımında oglu vardı 2. hamıleydı oda cok kız ıstıyordu ve dogasıya kadar hep erkekdı gıtmedıgı dr kalmadı acaba yanlısmı gormusdur hesabı ama hyr herkes erkek dedı ve dogumdan bı cıkıyo kız oldu olabılıyo yanı ıns gonlunce olur hersey. sen anlat ıstersen bırazda nasıl yaptın oglusları yumurtlama gunu felanmı mesela oldu ılıskı benımde 2 kızım varda erkek ıstıyom ıns sımdıde bır tane rabbım nasıp ederse..
benım basıma böle bısey gelmedı ama yorum yapmak ıstedım .cevremden duydum bı kac kısıde böyle seyler ama yıne de husrana ugramamak ıcın fazla takılma..ıns hayırlısıyla kucagına alırsın cnm
yok artık kendimi alıştırdım ama geçen ay kız gibi demişlerdi ama şimdi erkek diyorlar hayırlısı tabi valla ben erkek için hiç bir şey yapmadım aksine hep kız istedim ama nasip. ama diyetler varmış canım onaları uygula bence