Bebeginizin cinsietini kacinci haftada ogrendiniz?

benim 15 haftada belli oldu.. ama yine de kesin konuşmuyor doktorlar...

12.haftadan itibaren doktorum tahminde bulunmaya başladı.
15.haftada bebeğin pozisyonu net olduğunda kesin olarak söyledi.

11. haftada öğrendim ama doktor kesin demiyor tabii, 15. haftada kesinleşti.

Bütün doktorlar 16. haftayı bekler kesin bişey söylemek için , yani send ekesin öğrenirsin canım, Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat versin

12. haftada öğrendim ama doktorum kesin değil yanılabilirim dedi. 1 ay sonra kontrole gittiğimde kesinleşti ve tahmini doğruydu, erkek... bir de şöyle bir durum var: erkekler daha erken gösteriyor kendini. eşimin yeğeni de hamile ve 22. haftada öğrenebildi bebeğinin cinsiyetini, kız :)

12. haftada öğrendim ama yanıltıcı olabılıyo bu haftalarda benımkı degısmedı ılk öğrendiğimiz dogru cıktı.Bebege baglı bırazda gostermesı

doktoruna bağlı mesela 16.haftada belli değil dediler bana ben meraktan ertesi gün ultrasona girdim bir ay daha beklememek için o doktor da eğer kordon değilse bu erkek dedi,eğer doktor tecrübeliyse çok net söylüyor

bende 14 haftada ogrendim kizim olacagini,kesin degil demisti doktorum ama 2 hafta sonra ayrintilida yine kiz oldugunu tasdiklediler. Sag saglim dogsunlar insallah.

kizlar duydugum bir bilgiyi paylasayim sizlerle
cinsiyetini ögrenmek icin doktora gitmeden önce cikolata yiyin..bebekler cikolatada bulunan bir maddenin etkisiyle mutlu oluyorlarmis ve müthis hareketli oluyorlarmis ve buda cinsiyeti görebilmeyi sagliyormus..
hatta bunu bazi doktorlarin anneye söylediklerini ögrendim..denemekte fayda var.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…