Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı olsunlar cinsiyeti çok da önemli değil ama insan yine de merak ediyorOlmaz sanırım benim 14 kesin değil ama kız gibi dedi 15 ten sonra daha net oluyor
Amin tabiki de. Ama biraz daha beklemen gerekecekSağlıklı olsunlar cinsiyeti çok da önemli değil ama insan yine de merak ediyor
Benim 14.haftada doktordan rica ettiğim için uzun uzun inceledi yarım saatin sonunda gördü. 16.haftada ultrasonu açar açmaz belliydi
Kimisi daha erken de öğreniyorBir ay var yani![]()
Genetik test nasıl yapılıyor ilk defa duydum11. haftada gittiğim bir doktor kız gibi dedi, ertesi gün gittiğim başka bir doktor erkek gibi dedi. 12. haftada genetik test sonucundan öğrendik.
Oğlumda 16 da belli olmuştu. Şimdi 16 haftaligi bekliyorumArkadaşlar merhaba
Gebeliğinizde cinsiyet kaçıncı haftanızda belli oldu ben şuan 10+2 deyim haftaya kontrolüm var belli olur mu sizce![]()
İnsan çok sabırsızlanıyor dimiOğlumda 16 da belli olmuştu. Şimdi 16 haftaligi bekliyorum![]()
Evet ama en çok suan iyimi diye merak ediyorum. Hep aklıma kötü şeyler geliyorİnsan çok sabırsızlanıyor dimi![]()
NIFTY diye anne kanından bebeğin DNAlarına bakılan bir test var. Aslında down sendromu gibi sendromlara bakılıyor ama cinsiyeti de belli oluyorGenetik test nasıl yapılıyor ilk defa duydum
Canım genetik test nasıl yapılıyor yüksek ücretli bişi mi11. haftada gittiğim bir doktor kız gibi dedi, ertesi gün gittiğim başka bir doktor erkek gibi dedi. 12. haftada genetik test sonucundan öğrendik.
Benim bebeğimde ense kalınlığı vardı down sendromu olma ihtimali olduğu için genetik test yaptık. Hatta sonra plasenta biyopsisi de yapıldı. İlk yapılan genetik test NIFTY 2500 Tlydi ama plasenta biyopsisi yapıldığı için gereksiz bir testti bizim içinCanım genetik test nasıl yapılıyor yüksek ücretli bişi mi