bebeğinizin cinsiyeti

Ben 14 haftalikken ögrenmistim oglumun olacagini insaallah sende en kisa zamanda ögrenirsin rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin insaallah

ben 15 haftalıkken öğrendim 17.haftada başka bir doktor tarafından cinsiyet onaylandı

Oglumda tan tamina 10. Haftamda ogrenmistim...rekor bende galibaa...dr bile ilk defa bu kadar erken soyledim dedi....

maşallahh hepinize dostlar yaaa ...

İnşallah bende kısa sürede öğrenirim.....

ama içimden geçen erkek nedense ama inanın hiç farketmeZ. SAĞLIKLI OLSUN YETER

Slm kizlar Bende sasirscaksiniz ama 32.haftamda ogrendim kizimin olacagini.Bunca zaman hic gostermedi inatcim :)) Bende sabirla bekledim.artik dogumda ogrenirim derken sonunda gosterdi.Oysa hala karnima bakan teyzeler seninki erkek cikinca gorursun diyolar :)))) Karnim Top gibi duruyor Bizim eskilerin dusuncesi ISte:))) Allah saglikli bagislasin herkese evladini.

Slm kizlar Bende sasirscaksiniz ama 32.haftamda ogrendim kizimin olacagini.Bunca zaman hic gostermedi inatcim :)) Bende sabirla bekledim.artik dogumda ogrenirim derken sonunda gosterdi.Oysa hala karnima bakan teyzeler seninki erkek cikinca gorursun diyolar :)))) Karnim Top gibi duruyor Bizim eskilerin dusuncesi ISte:))) Allah saglikli bagislasin herkese evladini.

ayyy maşallahhhh :)) ne güzel giydirirsin şimdi onu cicili bicili...
Allah bağışlasın canım...
Ya benimkiiii o kadar inatçı olmasın yaaa ben çatlarım meraktan :D:D

:nazar: maşallahhhhh canım yaa
Allah bağışlasınn

Genelde 16.hafta sanırım... Henüz 11.haftadayım..
Sabırsızlıkla beklicem...
saol canım amin
biraz daha beklemen gerekcek 11. haftada cok küçük olyo beklli olmuyo ayyy çok güzel bi duyguymuş tarifi yok inşallah sende öğrenirsin en kısa sürede allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Back
X