bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

gece_85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
280
383
123
Bursa
bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz? doktoru yanılan var mı? paylaşımlarınızı bekliyorum hamişler, anneler!!

gerçekten mi 12+5 te ikili test için randevum var sence ben de öğrenebilir miyim?

Doktordan doktora değişiyor canım, bizim doktor bu konuda tecrübe sahibiydi, yakınlarımda hep ona gidiyordu ve söyledikleri hep doğru çıktı. Birde bebeğin göstermesiyle alakalı sanırım...

doktoruna gore degişir sanırım. bazıları ozellikle risk almamak için hemen soylemiyor. bir de erkek bebeklerin daha erken gorulebildigini duymustum. ben kızımın cinsiyetni 22. haftada ogrendim. o zamana kadar hep erkege benziyor demişti dr.

Bende yarın gideceğim doktora bakalım 12. Haftası icinde olacak ne diyecekler ama artık genelde 12.haftada belli oluyormus

doktorum bana 12+2 günlükken % 80 kız dedi bu ayın 18,indede netleştireceğiz inşallah gösterirse bizim kız

Doktordan doktora değişiyor canım, bizim doktor bu konuda tecrübe sahibiydi, yakınlarımda hep ona gidiyordu ve söyledikleri hep doğru çıktı. Birde bebeğin göstermesiyle alakalı sanırım...

ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım hayırlı doğumlar...

malesef bu sefer de göstermedi ama büyük ihtimalle kızın olacak dedii... ay inşaallah 15 gün sonra tekrar gidecegim... ozaman keyfi gelirde gösterir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…