- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
- Konu Sahibi mutsuzperi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım maşallah ne şanslısın o kadar erken öğrenen kimse yok inşallah benimkinide söyler doktorİlk hamileliğimde 10+1 ken erkek olduğunu söyledi. Videosu da var her izleyen evet erkek bu diyodu. Dr um 4 boyutlu bakıyodu. 13. Haftada da pipisinin resmini çekip %100 erkek olduğunu doğrulamıştı. Usg cihazı önemli 1-2 haftaya senin de belli olur canım.
Dediğim gibi usg aleti çok kaliteliydi bi de dr tecrübesi tabi. Yakında öğrenirsin canım sağlıklı sıhhatli olsun da. Bursadaydı dr um şuan ist da yaşıyoruz yine hamileyim öyle bi dr arıyorum ama bulamadım henüz 10-11. Haftalarda yine bursadaki dr uma gitmeyi düşünüyorum cinsiyet içinAy canım maşallah ne şanslısın o kadar erken öğrenen kimse yok inşallah benimkinide söyler doktor
Saglıkla al kucagına inşallah canım :)Ben 17.haftamin sonlarına doğru öğrendim erkek olduğunu :)
Valla ben istanbul anadolu yakasındayın ama drumdan memnun degılım degıstırıcem bnde bu ay bakalim düzgün bi dr. Bulurum inşallahDediğim gibi usg aleti çok kaliteliydi bi de dr tecrübesi tabi. Yakında öğrenirsin canım sağlıklı sıhhatli olsun da. Bursadaydı dr um şuan ist da yaşıyoruz yine hamileyim öyle bi dr arıyorum ama bulamadım henüz 10-11. Haftalarda yine bursadaki dr uma gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için
Amin canım sende inşallah :)Saglıkla al kucagına inşallah canım :)
Aaa canim hayrlı olsun kızın aynen bnmkide kız ve hala bulantım devam ediyo,hayırlısı artık bakalım geçer diye bekliyorum adını ne koyucaksın :)Baya dır konuşamadık bir konuda gezerken bebeğinin kız olduğunu öğrendim hemde çabuk öğrenmişsin maşallah :) bende 15. Haftada öğrendim ki kızım olcakmış ama %70 dedi dr um bizimki biraz garantici çıktı ama ona rağmen pembeleri almaya başladım :) 4 ayı geride bıraktım ama hala bulantı kusma tam bitmedi zaten bizimki ben kızım diyo resmenHayırlısıyla kucaklarımıza da alalım inşallah
![]()
Valla 3 tercihimiz vardıAaa canim hayrlı olsun kızın aynen bnmkide kız ve hala bulantım devam ediyo,hayırlısı artık bakalım geçer diye bekliyorum adını ne koyucaksın :)
Adıyla büyüsün canım sağlıkla inşallah :)Valla 3 tercihimiz vardı
Esmanur
Hiranur
Nisanur
Esmanur da karar kıldık :) biz biraz gelenekselciyiz eşimin ailesi bizimkiler deişik bir isim seçseydik kan çıkardı![]()
ilk hamileliğimde o kadar çok bulandım ki 3 kilo verdim. bulantılardan dolayı kız bebeğe hamilesin dediler. 12. haftamda miniğim iki bacağını açtı ve bize erkek olduğunu gösterdi.Baya dır konuşamadık bir konuda gezerken bebeğinin kız olduğunu öğrendim hemde çabuk öğrenmişsin maşallah :) bende 15. Haftada öğrendim ki kızım olcakmış ama %70 dedi dr um bizimki biraz garantici çıktı ama ona rağmen pembeleri almaya başladım :) 4 ayı geride bıraktım ama hala bulantı kusma tam bitmedi zaten bizimki ben kızım diyo resmenHayırlısıyla kucaklarımıza da alalım inşallah
![]()