Doğuma Hazırlık Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

• 10

OY: 1 2,5%
  • 11

OY: 1 2,5%
  • 12

OY: 8 20,0%
  • 13

OY: 10 25,0%
  • 14

OY: 4 10,0%
  • 15

OY: 4 10,0%
  • 16 ve üzeri

OY: 12 30,0%

• Ankete Katılan
    40

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Merhaba arkadaşlar heyecanla bebeğinin cinsiyetini bekleyenlere yardımcı olması adına kaçıncı haftada öğrendiniz anketine katılabilirsiniz

İlk hamileliğimde 10+1 ken erkek olduğunu söyledi. Videosu da var her izleyen evet erkek bu diyodu. Dr um 4 boyutlu bakıyodu. 13. Haftada da pipisinin resmini çekip %100 erkek olduğunu doğrulamıştı. Usg cihazı önemli 1-2 haftaya senin de belli olur canım.

Ay canım maşallah ne şanslısın o kadar erken öğrenen kimse yok inşallah benimkinide söyler doktor

Ay canım maşallah ne şanslısın o kadar erken öğrenen kimse yok inşallah benimkinide söyler doktor
Dediğim gibi usg aleti çok kaliteliydi bi de dr tecrübesi tabi. Yakında öğrenirsin canım sağlıklı sıhhatli olsun da. Bursadaydı dr um şuan ist da yaşıyoruz yine hamileyim öyle bi dr arıyorum ama bulamadım henüz 10-11. Haftalarda yine bursadaki dr uma gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için

Valla ben istanbul anadolu yakasındayın ama drumdan memnun degılım degıstırıcem bnde bu ay bakalim düzgün bi dr. Bulurum inşallah

Bir çok kişi 12.haftada öğreniyor ama benim doktorum bakmadı bile,çok merak ediyorum çoookk

İlki hep bacak kapattıgı için göstermıyodu. 20. Haftayı gecmıştı sanırım netleşmesi
İkinci=12 haftada bıldı dr
Üçüncü=14 haftada

Baya dır konuşamadık bir konuda gezerken bebeğinin kız olduğunu öğrendim hemde çabuk öğrenmişsin maşallah :) bende 15. Haftada öğrendim ki kızım olcakmış ama %70 dedi dr um bizimki biraz garantici çıktı ama ona rağmen pembeleri almaya başladım :) 4 ayı geride bıraktım ama hala bulantı kusma tam bitmedi zaten bizimki ben kızım diyo resmen Hayırlısıyla kucaklarımıza da alalım inşallah

Aaa canim hayrlı olsun kızın aynen bnmkide kız ve hala bulantım devam ediyo,hayırlısı artık bakalım geçer diye bekliyorum adını ne koyucaksın :)

Aaa canim hayrlı olsun kızın aynen bnmkide kız ve hala bulantım devam ediyo,hayırlısı artık bakalım geçer diye bekliyorum adını ne koyucaksın :)
Valla 3 tercihimiz vardı
Esmanur
Hiranur
Nisanur
Esmanur da karar kıldık :) biz biraz gelenekselciyiz eşimin ailesi bizimkiler deişik bir isim seçseydik kan çıkardı

ilk hamileliğimde o kadar çok bulandım ki 3 kilo verdim. bulantılardan dolayı kız bebeğe hamilesin dediler. 12. haftamda miniğim iki bacağını açtı ve bize erkek olduğunu gösterdi.
bu hamileliğimde bulantım yok çok şükür. bakalım 12. haftamda büyük ihtimal cinsiyetini söyler doktorum.

Bugün öğrendim 16. hafta erkek dedi, ama başka doktorlarada teyit ettiresim var...:) devlet hastanesinde sölediler bide özele gidicem bakalım onlar ne diycek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…