Doğuma Hazırlık Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    48

AvukatAnne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
215
327
53
Her ne kadar önemli olan minişlerimizin sağlıklı olması olsa da malum hepimizin merak konusu cinsiyet:KK200:Siz kaçıncı haftanızda ve nasıl öğrendiniz acaba?:anneadayı::KK46:

12. Haftalıkken tahminde bulunmuştu doktor.
15. Haftalıkken kesinleşmişti cinsiyeti :)

valla sanırım kızımda 4.ayı atlayıp 5.aya falan girmiştik halaaa net cevap alamamıştık fakat oğlumda 13.haftada yada 14. haftada direk erkek kelimesini dsuyup şaşırmıştık....erkekler daha erken belli oluyor yani... :)

Kızım olacagini 16+3 haftalıkken öğrendim ama kesin değildi doktor kıza benziyor buyuk ihtimal kız dedi

Sonraki randevuda da (19+6 iken) aynısını söyledi

Bir dahaki randevumuz tam 1 hafta sonra 23+5 haftalıkken olacak artık bir %100 der umarım ben hep kız için alışveriş yaptım :)

Bizimki kendini pek göstermiyor utangaç :)

Kızım olacagini 16+3 haftalıkken öğrendim ama kesin değildi doktor kıza benziyor buyuk ihtimal kız dedi

Sonraki randevuda da (19+6 iken) aynısını söyledi

Bir dahaki randevumuz tam 1 hafta sonra 23+5 haftalıkken olacak artık bir %100 der umarım ben hep kız için alışveriş yaptım :)

Bizimki kendini pek göstermiyor utangaç :)
Ayyy desene tam prenses

12+3 te doktorum buyuk olasilikla erkek dedi, kesin konusmamasinin sebebi bizimkisi ogun tembeldi ne yaptiysak haraket etmedi :anneadayı:

Benim doktor erkekti hep göstermiştir dedi.ayrıntılı ultrasona girince o doktor bayandı.aleti koyar koymaz dediki.minyon tipli bi kızın olacak dedi.erkek diye acmiyormustu benim utangaç kızım:KK48:simdide öyle hemen utaniverir
Allah bağışlasın Allah nazarlardan saklasın:nazar::KK36:

12. haftada kız tahmininde bulunmuştu doktorum. 16. haftada bebeğim kıçını dönüp uyuduğu için göremedik cinsiyetini. 18. haftada oğlum alacağı sonunda netleşti.

Back
X