- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
- Konu Sahibi AvukatAnne
Her ne kadar önemli olan minişlerimizin sağlıklı olması olsa da malum hepimizin merak konusu cinsiyet
Siz kaçıncı haftanızda ve nasıl öğrendiniz acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı büyütsün canım kaçıncı haftaydı hatırlıyor musun?kızımınkini daha gec ogrenmıstık ama oglumunkını daha erken öğrendik tatlım :)
Seninkinin cinsiyeti ne canım?12. Haftalıkken tahminde bulunmuştu doktor.
15. Haftalıkken kesinleşmişti cinsiyeti :)
Kızlar nazlı ya ondan sankivalla sanırım kızımda 4.ayı atlayıp 5.aya falan girmiştik halaaa net cevap alamamıştık fakat oğlumda 13.haftada yada 14. haftada direk erkek kelimesini dsuyup şaşırmıştık....erkekler daha erken belli oluyor yani... :)
kızım olcak inşallah :)Seninkinin cinsiyeti ne canım?
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızım olcak inşallah :)
Ayyy desene tam prensesKızım olacagini 16+3 haftalıkken öğrendim ama kesin değildi doktor kıza benziyor buyuk ihtimal kız dedi
Sonraki randevuda da (19+6 iken) aynısını söyledi
Bir dahaki randevumuz tam 1 hafta sonra 23+5 haftalıkken olacak artık bir %100 der umarım ben hep kız için alışveriş yaptım :)
Bizimki kendini pek göstermiyor utangaç :)
Ayyy desene tam prenses
Erken tahmin etmiş çok şanslısınız. Şimdi kimden duysam kız dedi erkek çıktı, erkek dedi kız çıktı belli olmuyor diyor12+3 te doktorum buyuk olasilikla erkek dedi, kesin konusmamasinin sebebi bizimkisi ogun tembeldi ne yaptiysak haraket etmedi![]()
Sizinki bayaaa bi utangaçmışBenim sipaninki beş buçuk ayı geçince belli olmuştu
Benim doktor erkekti hep göstermiştir dedi.ayrıntılı ultrasona girince o doktor bayandı.aleti koyar koymaz dediki.minyon tipli bi kızın olacak dedi.erkek diye acmiyormustu benim utangaç kızımSizinki bayaaa bi utangaçmış![]()
Allah bağışlasın Allah nazarlardan saklasınBenim doktor erkekti hep göstermiştir dedi.ayrıntılı ultrasona girince o doktor bayandı.aleti koyar koymaz dediki.minyon tipli bi kızın olacak dedi.erkek diye acmiyormustu benim utangaç kızımsimdide öyle hemen utaniverir
Dizede sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizin.Allah bi avazda doğurmayı nasip etsinAllah bağışlasın Allah nazarlardan saklasın![]()