Doğuma Hazırlık Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    48
Ben de kizimi 16.haftada ogrenmistim. %90 Kiz oldugu soylenmisti..
Simdi bekliyorum.. Bir erkek bir kiz dendi.. Bakalim.. Hayirlisi..
3Lu test sonucundaki kan degerlerine gore belli olur mu? Bilen var mi?

benm cinsiyet değişti 12+4te kız demişti 2 farklı doktor bygün pipi gördük yani yanılma oluyor gerçektende beklemek en mantıklısı

Doktorumuzdan 20. haftada ancak öğrenebildik kızımız olacağını. 16-17. haftalarda uğraştık görmek için ama bizimle oyun oynuyor gibi dönüp durdu ve saklandı. Duyduğuma göre erkekler, daha çabuk belli ediyorlarmış. Sonuçta sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti mühim değil..

Ben bebeğimin kalp atışlarından once bir erkek bebeğim olacağını öğrendim,"Rüyalarda". Mavi mavi pratikler aldım battaniye ordum.:KK69: Daha sonra 12.hafta kontrollerinde doktor ben bunu yorumlayamiyorum dediğinde bariz erkek belliydi başka bir doktora detaylı tarama için gönderdi o doktor kesinlikle erkek dedi:) çok erken öğrenen annelerden oldum:)

12+6 da gittiğimde dr çok uğraşmasına rağmen yaramaz yavrum göstermedi kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle erkek dedi .16+2 de kesin olarak erkek olduğunu öğrendik.artık bebeğimi oğlum diye seviyorum:anneadayı: bu arada 3 kez rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm hamileliğim süresince.annelerin rüyaları çıkıyormudur nedir vallaHoppa

Bende 20 haftalık oldum daha kesin ve net bi şekilde öğrenemedim henüz en son gittiğimde doktorum kıza benziyor dedi Bakalım Hayırlısı :anneadayı::KK200:

Back
X