Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı kaldı mı peki bana 13.haftada kıza benziyor dedi sadece13+1 canım
ne zmn gitsem karar veremedim bnde 15 haftalığızBen de 16. haftada öğrendim
beklesem acaba biraz daha garanti olsun istiyorum ama emin değilm valla13 de kesin demedi kız gibi duruyor dedi :) 16 da kız dedi :)
ne zmn gitsem karar veremedim bnde 15 haftalığız
ne zmn gitsem karar veremedim bnde 15 haftalığız
aa bunu duymamıştım niyese hep erk doktorlar iyi oluyor çok ilginç ama bende erk doktora gidiym bari sırf cinsiyeti öğrenmek için16 haftada doktorumuz cinsiyetini ayrıntılarıyla söylemişti. bir de duyduğum kadarıyla cinsiyet konusunda erkek doktorlar daha net cevap veriyorlarmış
ben çikolatayı çok severm cnm büyük ihtimal işe yararama sizin artık belli olur :) büyümüş bebiş ben 16 ya kadar kaç defa gittim sayısını hatırlamıyorum her gittiğimde göstermedi inatçı :) oyüzden canınızın istediği birşeyi yiyipte gidin bana çikolata fayda etmedi çünkü istemeye istemeye yedim turşu yedim en son ozaman gösterdi :)
Benim doktorum değildi 13. Haftada gittiğim kendi doktorum erkek olabilir dedi arada ama sonunda değişmedi şükürler olsun.aynı kaldı mı peki bana 13.haftada kıza benziyor dedi sadece
Çikolata bende de işe yaramamıştıama sizin artık belli olur :) büyümüş bebiş ben 16 ya kadar kaç defa gittim sayısını hatırlamıyorum her gittiğimde göstermedi inatçı :) oyüzden canınızın istediği birşeyi yiyipte gidin bana çikolata fayda etmedi çünkü istemeye istemeye yedim turşu yedim en son ozaman gösterdi :)
hayırlı olsun cnm vallaBenim doktorum değildi 13. Haftada gittiğim kendi doktorum erkek olabilir dedi arada ama sonunda değişmedi şükürler olsun.
Sağol canım. Allah hepimize hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinhayırlı olsun cnm valla
amin canm inşSağol canım. Allah hepimize hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Doktorun tahmini var mı? Genelde söylemek istemiyolar 16. Haftaya kadar. Kendi doktorum bi kaç gün önce net kız dedi banaamin canm inş
sürekli rüyamda kız görüyorum geçen 3 4 yaşlarındaki halini gördm nolcak acaba çok merk ediyrm :)
13.haftada başka bi doktor kıza benziyor demişti sadece kendi annemde kızmın büyümüş halini görmüşDoktorun tahmini var mı? Genelde söylemek istemiyolar 16. Haftaya kadar. Kendi doktorum bi kaç gün önce net kız dedi banaben ona çoktan ihanet edip başka doktordan net öğrenmiştim
13.haftada başka bi doktor kıza benziyor demişti sadece kendi annemde kızmın büyümüş halini görmüş![]()