Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftanızda öğrendiniz lütfenn yazın

ebrar_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
79
1
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 12 haftalık gebeliyim yarın dr. kontrolüm var sizce yarın bebeğimin cinsiyetini öğrene bilir miyim ?? :nazar::49:

4 boyutluysa gidiceğin doktorun ultrasonu bir ihtimal öğrenebilirsin ama yan falan dönükse oda göstermiyor haydi hayırlısı bakalım

sonucu mutlaka yaz bende gitmek istiyorum
seninki belli olmazsa bende az daha bekliyim ok

merhaba canım ben 12+4 günlükken ikili test için gittim hem bebek yan durdu bide sırtını döndü. hemde doktorum söylemedi daha erken diye bende ertesi gün başka doktora gittim o erkek dedi . kendi doktoruma randevum 31 inde bakalım hayırlısı artık

selam bende 10+6 dayım 12. haftada 2 lı testım var acaba 1 hafta gec gıtsem cınsıyetınıde öğrenırnıyım ilk bebeğim erkek bu da erkek olacak gıbı gelıyor allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat versınde gerısı önemlı değil

Oğlumda tam olarak kaçıncı haftada söyledi hatırlamıyorum aradan 9 yıl geçti tabi:1: ama bu gebeliğimde 10+5 günlükken ikili test için gittiğimde erkek gibi sanki falan dedi eminmisiniz dediğimde kesin değil ama %51 diyorum dedi... 13 haftalıkken gittiğimde %80 kız dedi ve 16.cı haftada kesin %100 kız olduğunu öğrendim :16: erken haftalarda yanılma payı yüksek oluyor birde bebeğin duruş pozisyonuda önemli ben ultrasona girmeden önce hep çikolata yiyorum çok hareketli kıpır kıpır oluyor bebeşim tavsiye ederim:34:

merhaba canım ben 12+4 günlükken ikili test için gittim hem bebek yan durdu bide sırtını döndü. hemde doktorum söylemedi daha erken diye bende ertesi gün başka doktora gittim o erkek dedi . kendi doktoruma randevum 31 inde bakalım hayırlısı artık

canımya ikili testte serbest (fehree) beta hcg değerin kaç çıkmıştı lütfen söylermisin erkeklerde 50 nin altında oluyormuş

ben kızımda 13 haftada kesin kız dedi öylede oldu ama erkkeler daha çabuk belli olur gölünce olsun

Oğlumda tam olarak kaçıncı haftada söyledi hatırlamıyorum aradan 9 yıl geçti tabi:1: ama bu gebeliğimde 10+5 günlükken ikili test için gittiğimde erkek gibi sanki falan dedi eminmisiniz dediğimde kesin değil ama %51 diyorum dedi... 13 haftalıkken gittiğimde %80 kız dedi ve 16.cı haftada kesin %100 kız olduğunu öğrendim :16: erken haftalarda yanılma payı yüksek oluyor birde bebeğin duruş pozisyonuda önemli ben ultrasona girmeden önce hep çikolata yiyorum çok hareketli kıpır kıpır oluyor bebeşim tavsiye ederim:34:

canım senınde oğlun 2003 lumu benımkı 2003 ekım doğumlu ılk hamılelıgımı hatırlamıyorum bıle desem yerı her seyı sankı ılk defa yasıyor gıbı heyecanlıyım çikolatayı bende duymustum ve kesınlıkle deneyeceğim bende 13, haftada mı gıtsem dıyorum doktor ayın 25ınden sonra gel dedı kesın tarıh vermedı galıba 2 lı test 14 haftaya kadar yapılabılıyor 1 hafta gecıkmeden bısey olmaz heralde:)

ben 12 haftalıkken gıtmıstım kız gıbı demıstı doktorum bugun 3 te randevum var ne:nazar:tleşecek cinsiyet:))

15 haftalıkken öğrendim :))))))

Salı günü olan randevum bugüne alındı.12+1 haftalığım şuan.Doktor % 70 erkek dedi :)) 1 ay sonra kesinleşir sanırım ama o kadar hareketli bir bebek ki yandınız dedi doktorum :))

Back
X