Doğuma Hazırlık Bebegınızın cinsiyetini karnınızdayken ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blue_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
224
0
96
İstanbul
kızlar bebegınızın cınsıyetını henuz ogrenmeden once kız olucak yada erkek ...gıbı onceden hıssettınızmı ?? ben suanda 12. haftadayım bakalım doktorum haftaya bana cınsıyet konusunda bırsey soyleyecekmı ...ben bebegım karnıma dustugunden berı kız gıbı hıssedıyorum sızde boylebır duygu yaşadınızmı ?? yaşayıpta cıkan oldumu cok bunu merak edıyorum :)

kızlar bebegınızın cınsıyetını henuz ogrenmeden once kız olucak yada erkek ...gıbı onceden hıssettınızmı ?? ben suanda 12. haftadayım bakalım doktorum haftaya bana cınsıyet konusunda bırsey soyleyecekmı ...ben bebegım karnıma dustugunden berı kız gıbı hıssedıyorum sızde boylebır duygu yaşadınızmı ?? yaşayıpta cıkan oldumu cok bunu merak edıyorum :)

bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? :emir_bebek: ben 17.haftadayım. en başından beri içime erkek doğuyodu, öyle çıktı.

:D)) ben başından beri erkek diyordum herkes yooo diyordu. göbeğimin şekline falan bakıyorlardı kız diyorlardı ama benim dediğim tuttu tosunum geliyor :)))

benim içime erkek olacakmış gbi doğuyordu ilk günden beri ama doktor kız dedi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

cnm ben 5 haftalıkken ogrendım cınsıyetnı ogrendıgım gun kız dedım kesınlıkle bu kız dedım ve ısmını koydum hemen sonra 3 aylıkken dr.um erkek dedı ben ınanmadım hayır bu kız dedım sonra 4 aylıkken tekrar baktıkı bu kesınlıkle kız dedı dr.umda sasırdı bence olabılıyo demek kı ıcımıze doguyo

canım yanlıs yazmısım hamıle oldugumu 5 haftalıkken ogrendım o gun bu kesınlıkle kız dedım 4 aylıkkende kesın kız oldugunu ogrendık

canım bende baştan beri erkek içime doğuyodu erkek dedi doktor hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsunda

bende ilk bebeğime ilk günden beri erkek dedim doktor 5.5 aya kadar göremedi hiçde merak etmedım cunkü erkek dıyordum hatta geç gösterdiği için kızdır falan dedıler ama ben haklı çıktım erkek di şu anda 8 haftalık hamileyim bunada ılk andan ıtıbaren kız dedım ama bakalım saglıklı olsunlarda

Kızımda kızım olmasını çok istediğim için galiba kız olacağını hissediyordum, aslında diliyordum ve tam benlik bir kızım oldu kaydirigubbakcemile3 Şimdide erkek hissediyordum ama gene kızım olacak kaydirigubbakcemile3

Önce acaba bu ay hamile kaldım mı göğüslerim de sızlamaya başladı dur iştahım da azcık açıldı gibi:))kendimizi dinlerken bi bakmışız kızım mı oğlum mu acaba diye düşünürken buluveriyoruz ister istemez...Benim ikinci gebeliğim 35 yaşındayım.Önce göğüslerim sızladı sonra kilolu olduğumdan mıdır bilmem bir ayda karnım çıktı.Tuzlu şeyler istedim hep.Göğüs uçlarım 3. ayda kararmaya başladı.Bebeği hep solda hissettim kasıklarımda hala sancılar oluyor sezeryandan ötürü...Ama erkek de kesinlikle basenden popodan kilo almadım karnım davul gibi ayına göre fazla iri.İşte erkek bebek belirtileri.İlkinde kızımda karnım 5.ayda çıktı hemen hemen ama basenler popo maaşallah ilk aylarda aldı başını gitti çok kusmama rağmen... Ha erkekte topu topu 4-5 kez kustum sadece 3 hafta bulantılar aşırıydı...Ama en önemlisi sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah Amniyosentez sonucumu cinsiyetten daha merakla bekliyorum arkadaşlar.:CüvCüv:

hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep içime erkek doğdu.doktor 4. ayımda kız dedi.ama ogün bebeği zor hareket ettirmişti hareket ettiğindede sırtını dönmüştü.buarada bebeğim 3.ayından beri ters,başı rahimde ordan çıkmayı pek sevmio:)))çok hareketli bi bebek ama gün kıpırdamıycağı tutumuştu..ogün inanmadım bidahaki ay belli olur diodum hatta doktora geç gittim:) ama ocak ayında yine kız dedi..kendimi zor inandırdım çünkü son ana kadar hep erkek hissediodum..en çok istediğim ilk kız evlattı allah gönlüme göre verdi ama bu içimdeki histen sevinemedim..bakalım 27. haftamdayım umarım bi değişiklik olmaz..sağlıklı olsunda farketmez ama şimdiden bisürü şey aldım ama hala mavi renklere bakıyorum..sırnaşık şey

Ben hep kız hissediyordum hatta cinsiyetini öğreneceğimiz gün usg olana kadar kızım olucak dedim hep ama yanlış hissetmişim :CüvCüv:

ben hamile kalmadan önce rüyamda gördüm 2 kızım olacak dedim. kimse inanmadı. 12 haftada dr ikiside erkek dedi. herkes güldü bana :D ama 16. haftada ızolduğunu öğrendik iksininde:D yani anneye malum olurmuş gerçekden kaydirigubbakcemile3

bende yanıldım hep kız geçiyodu içimden eşimide alıştırmıştım kısmet oğluşum oluyo hayırlısıyla.

selam sokoprenses genelde 5 haftalık hamileliklerde kız olma ihtimali var,benimde abimin hanımında 5 haftalık demişti dr.onunda kızı olmuştu,oradan dikkatimi çekti.Allah, hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin...

Back
X