Slm canım şuan 20haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızımız olacak valla bizimki biraz Nazlı galiba daha yeni öğrendik canım hiç belli olmuyo inanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, bencede gerçekten dr. tecrübesi ve ultrason cihazı ile ilgili. Ben kızımı 13. hafta kız gibi dedi ve değişmedi. Bu sefer oğlumda 12. hafta kontrolum vardı erkeğe benzetti ve 3 hafta sonrada tamamen tescilledi. Ama insan yinede tam emin olamiyor. Sürprizler herzaman olabilir. Bol şans...
Kizsa genelde daha gec belli oluyo. Bizim kiz 16 haftadan sonra belli oldu.. ama dr zaten 12-16larda goremeyince kiz sanirim dedi. Detayli ultrasonda kesin belli oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba, bencede gerçekten dr. tecrübesi ve ultrason cihazı ile ilgili. Ben kızımı 13. hafta kız gibi dedi ve değişmedi. Bu sefer oğlumda 12. hafta kontrolum vardı erkeğe benzetti ve 3 hafta sonrada tamamen tescilledi. Ama insan yinede tam emin olamiyor. Sürprizler herzaman olabilir. Bol şans...
katılıyorum sana bencede doktor ve ultrason cihazıyla alakalı.Forumda okuyorum ikili testte öğrenenler erken öğrenenler var mübarek bizim dr. tahminde bile bulunmadı.ikili test sonucunu göstermeye gidince özellikle sıra aldım ki bakarda belki bi tahmindde bulunur ama nerdeee daha küçük dedi bizim makinelerimiz eski olduğundan tahminimiz biraz zor oluyo dedi bu arada devlet hastanesine gidiyorum. bayramdan sonra gidicem aşşağı yukarı 15 haftalık falan olcaz inşallah tahminde bulunur resmen bebeğime birşey alamıyorum bu seferde göremezse eğer özel yolu gözüküyo bize resmen
Ama çatlarım ben ozamana kadar bayramda İstanbula gitcem bi kaç gün kalıcam birşeyler almak istiyorum ama alamıcam yine
katılıyorum sana bencede doktor ve ultrason cihazıyla alakalı.Forumda okuyorum ikili testte öğrenenler erken öğrenenler var mübarek bizim dr. tahminde bile bulunmadı.ikili test sonucunu göstermeye gidince özellikle sıra aldım ki bakarda belki bi tahmindde bulunur ama nerdeee daha küçük dedi bizim makinelerimiz eski olduğundan tahminimiz biraz zor oluyo dedi bu arada devlet hastanesine gidiyorum. bayramdan sonra gidicem aşşağı yukarı 15 haftalık falan olcaz inşallah tahminde bulunur resmen bebeğime birşey alamıyorum bu seferde göremezse eğer özel yolu gözüküyo bize resmen
Ama çatlarım ben ozamana kadar bayramda İstanbula gitcem bi kaç gün kalıcam birşeyler almak istiyorum ama alamıcam yine
bence direk özele gitseydin devletin cihazları cok yetersiz bende cinsiyetini öğrendim bi kızım olacakmış 12.ci haftada söyledi ama net deil demişti 14.haftada kesin kız dedi doktorum
doktorum 12 haftalıktan önce cinsel organlarının henüz gelişmediğinden cinsiyetinin belli olamıycağını,12 haftalıkken bile yanılma payının çok yüksek olduğu için söylemek istemedi.ama dün kontrole gittiğimizde bize erkek olduğunu artık söyleyebilirim dedi şuan 15 hafta 3 günlük
18. hafta kız demişti ama kesin değil dedi. şimdi 22. hafta yine büyük ihtimalle kız dedi. Ama 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem ozaman kesinleşir. pek değişeceğinide zannetmiyorum. pek değişmezmiş çünkü.