Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar ben 11 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim acaba.....?: Sizler ne zaman öğrendiniz![]()
Slm kızlar ben 11 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim acaba.....?: Sizler ne zaman öğrendiniz![]()
Merhaba, bencede gerçekten dr. tecrübesi ve ultrason cihazı ile ilgili. Ben kızımı 13. hafta kız gibi dedi ve değişmedi. Bu sefer oğlumda 12. hafta kontrolum vardı erkeğe benzetti ve 3 hafta sonrada tamamen tescilledi. Ama insan yinede tam emin olamiyor. Sürprizler herzaman olabilir. Bol şans...
18. hafta kız demişti ama kesin değil dedi. şimdi 22. hafta yine büyük ihtimalle kız dedi. Ama 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem ozaman kesinleşir. pek değişeceğinide zannetmiyorum. pek değişmezmiş çünkü.Slm kızlar ben 11 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim acaba.....?: Sizler ne zaman öğrendiniz![]()