Ben 4. ayda başladım almaya .Hala da eksikler bitmiyo.Bence 7ayda alışverişini bitirmen sonra problemler çıkabiliyor yürüyemiyorsun kalabalığa girmeiyorsun.Sağlığın yerinde iken al.7.ayıma erken doğum olabilir diye hastane çantamı da hazırlamıştım.Tabi hala bekliyoruz bebişin gelmesini gelmedi.Ama son zamana bırakma 7-8de bitir alışverişi bence canım tabiki:hulya:
bence alışveriş 5.aydan sonra yavaş yavaş yapılmalı maddi manevi rahatlık açısındanCADIARZU ben bugün yarın derken doğumum beklenen tarihten 1.5ay önce oldu vebebeğin yatağı geldiğinde ben hastaneden taburcu olmuştumCADIARZU o ilk heyecanımla bebeğe bir kaç zıbın almasam mahvolmuştum:umursamaz: son ayına gir alışverişi yaparız diyen annem ve kayınvalidem ben hastanedeyken apar topar herşeyi aldılarne zaman ne olacağı gerçekten belli olmuyor erken doğumda olabiliyor
Çok erken olmasa da 7.ayda alınmalı ona bakarsak hayatta bi şeyin garantisi yok kendimize de giysi almayalım yarına cıkcagımız belli miarkadaslar cok erken baslamak bana mantıklı gelmıyo ınsan oglunun basına hersey gelebılır doktorunuz sızı yonlendırır ben 34 hafta3 gunluk gecen hafta alıs verıs yaptım daha cantam hazır degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?