Bebeğinizin gelişimi için sevmediğiniz şeyleri yemeyin

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar 9 ay boyunca tiksindiğim halde balık badem fındık yedim. Bebegimin doğum kilosu düşük olmasın diye kahveyi bıraktım. Kilolu olsun diye her gün muz kaşar ceviz pekmez yedim. Sonuç? Ben 20 kilo aldım bebeğim 39.haftada 2800 48cm doğdu 😅 benim boyum 171 eşim 190 minicik bir bebeğimiz oldu😂 burda özlediği sevdiği yiyecekleri yemeyen sağlıklı beslenmekten bıkmış hamilelere sesleniyorum salın gitsin eskiler balık ceviz mi yiyomus😂

bende çikolatayı sevmem misal ama. bebek hareketlensin diye şu yazıyı okumuştum. mecbur yiyordum. benim çocuk pıtı pıtı oynuyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çikolatayı sevmem misal ama. bebek hareketlensin diye şu yazıyı okumuştum. mecbur yiyordum. benim çocuk pıtı pıtı oynuyordu.

Cikolatanin zarari yok diye biliyorum. Bitter çikolata yararli bile hatta . Benimkini cikolata kesmiyodu pekmezle hareket ediyodu anca😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten annenin aldığı kilo ile bebeğin kilosunun bir alakası yok bakıyorsun anne 30 kilo almış bebek 2.500 gram doğmuş. Anne 10 kilo almış bebek 3.600 gram doğmuş. Bir de ille de sağlıklı beslencem diye düşününce psikolojik olarak beslenemiyorsun o da var. Haklisin yani

Zaten annenin aldığı kilo ile bebeğin kilosunun bir alakası yok bakıyorsun anne 30 kilo almış bebek 2.500 gram doğmuş. Anne 10 kilo almış bebek 3.600 gram doğmuş. Bir de ille de sağlıklı beslencem diye düşününce psikolojik olarak beslenemiyorsun o da var. Haklisin yani
Aldigim kilodan degil de o kadar saglikli beslendim kii anlatamam😂

Back
X