Doğuma Hazırlık bebeginizin hareketlerini kac haftalikken hissettiniz cinsiyeti ne ? hadi kizlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Kizlar erkek bebek daha erken oynar derler kiz daha gec derler. Segirmeyi ben hic hatirlamiyorum ama ilk 3 bucuk aylikken hissettim ben hareketini yani 14. haftada ve bugun doktor kiz dedi. Ben bu harekrtlerden dolayi erkek diyodum ama kiz oldugnu ogrendim. Kafam hala karisik. Sizinkiler nasil oldu

13. Hafta da hissetmek biraz mucize bağırsak hareketleridir hissettiklerin büyük ihtimal

canım öncelikle sana şunu sölim erkek bebek daha erken oynar kız daha geç erkek bebekte karın dik kız bebekte yayvan vs bunlara fazla takılı kalma çünkü değişiyo kişiden kişiye ben 18. haftamda hissetim inş. kızım olcak şuan 26 haftalığım ilk hissetiğimde seğirme gibiydi bide sanırım sen 14 haftalıksın şuan yanılma payı olabilir doktorların bi kaç hafta sonra netleşir cinsiyeti

canım öncelikle sana şunu sölim erkek bebek daha erken oynar kız daha geç erkek bebekte karın dik kız bebekte yayvan vs bunlara fazla takılı kalma çünkü değişiyo kişiden kişiye ben 18. haftamda hissetim inş. kızım olcak şuan 26 haftalığım ilk hissetiğimde seğirme gibiydi bide sanırım sen 14 haftalıksın şuan yanılma payı olabilir doktorların bi kaç hafta sonra netleşir cinsiyeti

Canim suan 18 haftaligim. Ben yaklasik 1 ay onceden basladm hissetmeye segirmelerle ve suanda disardan hissediliyo harektlr. Seninki hissediliyomu disardan. Mesela karnim sivri yayhin degil. Bunlsr beni supheye dusuruyo

Merhaba benim de oglumda 15 haftalikti hissettigimde karnım futbol topu gibiydi simdi 25 haftalik gebeyim kız dendi değişmezse nasipse kızim olacak karnım yine futbol topu gibi 16 haftalikkende hareketlerini hissettim ama bu biraz sakin geceleri oynuyor genelde oğluma gebeyken daha hareketliydi

Bende 16 haftalık hamileyim hiç bişe hissetmiyorum ne seyirme ne başka bişe korkuyorum valla cuma günü kontrolüm var bian önce görsem de rahatlasam

Merhaba benim de oglumda 15 haftalikti hissettigimde karnım futbol topu gibiydi simdi 25 haftalik gebeyim kız dendi değişmezse nasipse kızim olacak karnım yine futbol topu gibi 16 haftalikkende hareketlerini hissettim ama bu biraz sakin geceleri oynuyor genelde oğluma gebeyken daha hareketliydi

Benimkide cok hareketli ozellikle su son 2 haftadir aktif hissediyorum suanda bile yeni uyandim galiba benle beraber oda uyandi surekli hareket halinde :)

Bende 16 haftalık hamileyim hiç bişe hissetmiyorum ne seyirme ne başka bişe korkuyorum valla cuma günü kontrolüm var bian önce görsem de rahatlasam

Panik yapma canim 20 haftayi gecmesi bile normal kisiden kisiye degisen bisey kotu seyler dusunme. Ben kendimi hazirlamistim 20 haftaya ama gerek kalmadi

Benimkide cok hareketli ozellikle su son 2 haftadir aktif hissediyorum suanda bile yeni uyandim galiba benle beraber oda uyandi surekli hareket halinde :)
Gunaydin canım bizdede ayni durum biraz sakin gibi ama narin narin hareket ediyor benimki kız galiba kesin yüzümde sivilcede çıktı oglumda hiç sivilce yoktu bide hemen hemen her gün dönüyor bu karnimda

Gunaydin canım bizdede ayni durum biraz sakin gibi ama narin narin hareket ediyor benimki kız galiba kesin yüzümde sivilcede çıktı oglumda hiç sivilce yoktu bide hemen hemen her gün dönüyor bu karnimda

Gqliba kiz oldugunu kabullenmem gerek. Erkek erken oynar derler benimki erken oynadi ama sivilceleri hic hesaba katmamistim :)

Gqliba kiz oldugunu kabullenmem gerek. Erkek erken oynar derler benimki erken oynadi ama sivilceleri hic hesaba katmamistim :)
Allahım kız evladinda erkeginde hayirlisini versin bi oglum var allah ömür versin çok güzel bir duygu kız nasil olacak bakalım ama eminim kız annesi olmakta güzel bir duygudur bakalım sen çin takvimine baktınız mı

Allahım kız evladinda erkeginde hayirlisini versin bi oglum var allah ömür versin çok güzel bir duygu kız nasil olacak bakalım ama eminim kız annesi olmakta güzel bir duygudur bakalım sen çin takvimine baktınız mı

Cin takvimi Otomatik hesaplayicida kiz cikiyo

Ama burdaki takvime gore bakinca erkek cikiyo. Anlamadm gitti hayrlisi artik napalim

bende zayıf olduğum için 15-16. haftada hissettim. emin değildim ama büyükler bebek hareketi diyordu. şimdi baya baya hissediyorum artık. oğlum olacak kısmetse.

14 - 15 haftalikken hareketlerini hissedemezsin o sizin bagirsak hareketleri flan ilk gebelikte zaten imkansiz 18 de hareketleri hissettim bn 19 hafta 4 gunlukken de ilk tekmesini atti oglum suan da 23 haftalik gebeyim bnm de ilk gebeligim cok dojtor gorustum form stelerine girdim umarim yuce rabbim hepimizin bebislerini sag salim kucagimiza almayi nasip eder kardesim

Ama burdaki takvime gore bakinca erkek cikiyo. Anlamadm gitti hayrlisi artik napalim
Allah sağlıklısını, hayırlısını ve gönlündekini nasip etsin inşallah canım. ilk bebeğin mi;? Ben 21 haftalık hamileyim. Bir kaç hafta önce hissettim. Oğlum olacakmış.

Allah sağlıklısını, hayırlısını ve gönlündekini nasip etsin inşallah canım. ilk bebeğin mi;? Ben 21 haftalık hamileyim. Bir kaç hafta önce hissettim. Oğlum olacakmış.

Amin canim cumlemizin insallah Ewet canim ilk bebegim. Gonlumuzdeki erkekti ama rabbim kiz nasip etti. Sanirim bende inanmaya basladim artik kiz olduguna. Kiz gec oynar derler ama benim ki de oynuyo uzun suredir. Bilemiyorum ki hayrlisi napalim :)

Back
X