kızlar ya ben 16 haftalık hamıleyım ara sıra agrıyla karısık bıseyler hısetmeye basladım acaba bebegımım hareketlerımı. sızler ne hıssettınız. kıpırdayınca karnınızda ne oluyor.
canım benim karnımda sanki kelebek kanat çırpıyomuş gibiydi ilk hissettiğimde. yani hareket ettikçe karnıma sular çarpıyo gibiydi hafiften, sonra giderek şiddeti arttı son ay artık ayaklarını falan dışardan görebiliyodum tekmelediğinde.. çok heyecanlandım şimdi eski günler geldi aklıma:CüvCüv:
şuan 22 haftalık hamileyim bir kuş misali kanat çırpıyo sanki yavrum zamanla güçleşiyormuş bi kaç haftaya oranla daha belirgin dışarıdanda gözle görülebiliyor çok güzel bir duygu çokkkkkkkk
benimde aynı şekilde sol tarafımda idi bebişim göz seyirmesi gibi olmuştu 18.haftada felan 2-3 hafta sonda hafifçe tekmelerini hissetmeye başlamıştım maşallah şimdi hem kafa hem tekme atıyor bazen geriliyor ayağı başı aynı anda vuruyor bazen dönüyormu napıyorsa tuhaf şeyler hissediyorum.şu an 28.haftaya başladık
ne güzell duygular allahım inşallah allah kucağımıza almayı da nasip eder,..ben de 22 haftadayım..hissediyorum minişimi:))düşünüyorumm karnımda bir canlı günden güne gelişiyor duygulanıyorumm gerçekten:)))ne mutluu..inşallah sağlıkla gelir bebişlermiz..
bende güzel kızımı 18. haftada hissettim damar atması gibiydi ilk şimdi 22. haftadayız ve bebişim kıpır kıpır maşallah o hareket ettikçe ben inanılmaz şekilde mutlu oluyorum
ben bi iki haftadir hissediyorum birgün daha sert birgün daha yavas sanki karnimi biri iteliyomus gibi okadar güzel bi duygu ki, mesela dün aksamdan beri hissedemiyorum panikliyorum ama normalmis bu haftalarda..
Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu..gerçekten tarif edilmez bir mutluluk...bende 22.haftalarda hissetmeye başladım tekmecikleri.. gaz gibiydi ne bileyim sanki karnımda balon patlıyo gibi :CüvCüv: şimdi o kadar ki dışarıdan belli oluyo...
yatay pozisyondayken ve tatlı bişeyler yiyince çok hareket ediyor bizimkisi...özellikle kavunu çok seviyor galiba..en çok kavun yiyince hareketleri artıyor..
biizmkide gün boyu bekliyo tık yok babamız gelip te elini karnına koyunca çılgınca hareket ediyo..cilveli kızım benim şimdiden babacı olduğunu belli etti..sağlıkla gelsinler de inşallah varsın babacı olsunlar :)