• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin ilk kelimesi neydi ve kaç aylıkken söyledi?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhaba arkadaşlar benim kız 9 Mayısta tam 3 aylik olcak. Doğduğundan beri hep konuştum şu anına kadar agu, ağu ve ağlarken sanki anne diyor gibiydi az evvel anneme ses kaydı atacaktım kızımla konuşurken. Anne dedim, net olarak Anne demesin mi şok geçirdim. Allahtan ses kaydı vardı inanmayan kocama dinlettim :D :D

Valla kızım 8 aylık daha yeni yeni baba dede dada mama felan diyo oda hala bilinçlimi söylüyo anlamıyorum 3 aylık banada mantıklı gelmedi

ilk oğlum 5 aylıkken dede dedi 7 aylıkken baba 10 aylıkken anne.. ikinci oğlum da5.aylık şuan sürekli ses çıkarıyor ama daha belli bişey dediği yok bakalım ne zaman konuşur :)

Dogrudur her cocuk ayni olmaz erken konusanda varmis benim oglum 8 aylikken pa pa pa dedi yani baba oluyor anneyide baya gec dedi 1 yasinda olabilir suan kizim 9 aylik anlamsiz sesler cikariyor heee diyor :KK16:

kızım 7 aylıktı anneanne dedi ben çalışıyorum ve kızım a annem bakıyor hala da arada bana adımla seslenip anneme de beni yaklaştırmaz aralarında çok güçlü bağ var..

Benim de kızım 5 aylık. Daha bişey yok. "B-vuuu" diyor, bir de son 2 gündür bi bağırmak öğrendi. Sürekli bağırıyor, çığlık atıyor

Benimkide çığlık atiyo ya bende onunla beraber çığlık atıyorum ahahahahahah birbirimizin sesini bastiriyoruz :D araştırdım da bunu ilgi çekmek için yapıyorlarmış

Back
X