Bebeğinizin kalp atışını kaçıncı haftada duyabildiniz???

manolyamm84

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
61
13
18
40
Selam arkadaşlar dün dra gittim 6.6 haftalık gebelik var dedi ama kalp atışını göremiyorum dedi sanki bi hareket var ama çok küçük olduğu için kesin bisi diyemem dedi 1.6mm belki geç döllenme olmuştur dedi aynı durumu yaşayan yada yakınları yaşayan varsa paylaşabilir mi geçen yıl yine aynı durum olmuştu ama 6.haftada kanama başlamıştı sonra 7olmadan düştü inş. Aynı şeyleri yasamam bir daha bi defa akıntı dışında bi sıkıntı yok kanama gibi ama kalbinin atışını net görememesi yada bebeğin bu kadar küçük olması normal mi????

canım karından mı ? karından benim de görünmemişti vajinal görülmüştü tam 6 hafta bittiğinde.

Evet karından bakıldı canm bugün benimde 6hafta bitti bi hafta daha bekleyelim dedi şimdi nekdarlik oldun sen herşey yolundadır umarim

Evet karından bakıldı canm bugün benimde 6hafta bitti bi hafta daha bekleyelim dedi şimdi nekdarlik oldun sen herşey yolundadır umarim
tamam işte canım sıkıntı yapıcak bişey yok. karından hemen görünmeyebiliyor :) iyiyim canım 15 bitti 16ya girdik.. herşey yolundadır inşallah,
ilerde sen de yaşarsın allah nasip ederse, doktora gittiğin hafta iyi oluyosun bebeğim iyi diyosun ama 2 . hafta kafada soru işaretleri oluyo bir sonraki randevuya kadar.. benim randevuya da 2 hafta var daha.. umarım iyidir b sıkıntı yoktur :)

bu arada ben de 6 hafta bittiğinde gittiğim de 3 mm di . sen de gittiğinde tahminen 3- 3.5 mm olur duyarsın kalp atışını inşallah canım dua edicem

Canm ben dün gittiğinde 1.6mm dedi:(bugün altı bitti gittiğimde inş yedi bitmiş olacak umarım dediğin gibi olur evliligmde üçüncü yıla giriyoruM ve daha hiç cocgumuz yok bide çikolata kistim var ondan dolayı zor hamile kalıyorum :(Allh isteyen herkese nasip etsin inş dualrini bekliyorum hamilelerin duası daha çaabuk kabul olur inşallah bakalım bu hafta nasıl geçecek

Canm ben dün gittiğinde 1.6mm dedi:KK43:bugün altı bitti gittiğimde inş yedi bitmiş olacak umarım dediğin gibi olur evliligmde üçüncü yıla giriyoruM ve daha hiç cocgumuz yok bide çikolata kistim var ondan dolayı zor hamile kalıyorum :KK43:Allh isteyen herkese nasip etsin inş dualrini bekliyorum hamilelerin duası daha çaabuk kabul olur inşallah bakalım bu hafta nasıl geçecek
inşallah güzel haberler alırsın canım. kist alınmıyor mu engelse eğer? benim bi tanıdığım kistlerini temizletti sonra hamile kaldı... aklında olsun kuzum.. ama ben inanıyorum güzel haberler alırısn inş.

Canm senin arkadaşın sansliymis Dr alinincada tekrar edebilir dedi ve her ameliyatla yumurta rezervlerin azalır dedi inş gerek kalmadan olur bu defa olmazsa mecburen bakacaz başka tedavilleere:( bir haftanın bitmesini iple cekiyorum bu arada seninde akıntı ve ağrıların varmiydi

Canm senin arkadaşın sansliymis Dr alinincada tekrar edebilir dedi ve her ameliyatla yumurta rezervlerin azalır dedi inş gerek kalmadan olur bu defa olmazsa mecburen bakacaz başka tedavilleere:KK43: bir haftanın bitmesini iple cekiyorum bu arada seninde akıntı ve ağrıların varmiydi
cnm bilmiyorum ki.. senin kist nerede? benim arkadaşımın rahimde olduğu için yumurtalıkları etkilememiş demekki...
evet canım ben regl olcam sandım ama reglin 3 katı ağrım vardı.. sonraki 2 haftada (kalp atışını duyana kadar) hep ağrım oldu yürümekte bile zorlandım kesik kesik ağrım oluyordu...

Benmde kistim yumurtalıkta bizden başka aynı şeyleri yaşayan yok galiba:( sağol canm ssenin yazdıklarında biraz olsun rahatlattı zaten kismetimizde varsa kalp atışını da goruruz buyudugunude goruruz ins

Back
X