Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz

dogaksy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
26
13
3
30
Merhaba arkadaşlar
Bugün 7+2 haftalığım. Kalp atışlarını duyamadık. Doktor henüz küçük ondandır haftaya tekrar gel dedi ama biraz canım sıkıldı. Siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz

Merhaba arkadaşlar
Bugün 7+2 haftalığım. Kalp atışlarını duyamadık. Doktor henüz küçük ondandır haftaya tekrar gel dedi ama biraz canım sıkıldı. Siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
8 . Haftada 9. Haftada duyanları görmüştüm burda içini ferah tut 🌸

Hatta şimdi baktım en rahat sekizinci haftadan sonra duyulur diyor

Merhaba arkadaşlar
Merhaba 6+3 te duyduk ama şaşırmıştım ,

Normali 8 9 mus canım, fark edebiliyor her şey yolundadır merak etme

6+1 dr duydum o zamana kadar varlığı bile çok şüpheliydi. Bir şey olmaz inşallah arkadaşım 8 haftalıkken duydu

Merhaba arkadaşlar
Gittin mi canim doktora, insallah guzel haberler almissindir

Evet canım 8+5 ken gittim duyduk çok şükür 🙏🏼 Şuan 11 haftalık olduk bile😍
Ya o kadar sevindim kiii Rabbim saglikla büyümesini vaktinde doğmasını nasip etsin canim benim :) Bende de duyulmadı 7.haftada. Kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftada da atmadığı için. Kısmet böyleymiş daha hayırlısı olacaktır inşallah :)

Ya o kadar sevindim kiii Rabbim saglikla büyümesini vaktinde doğmasını nasip etsin canim benim :) Bende de duyulmadı 7.haftada. Kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftada da atmadığı için. Kısmet böyleymiş daha hayırlısı olacaktır inşallah :)
Sağol canım. Hayırlısı böyleymiş senin içinde inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi alırsın 🥰

Back
X