Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 . Haftada 9. Haftada duyanları görmüştüm burda içini ferah tutMerhaba arkadaşlar
Bugün 7+2 haftalığım. Kalp atışlarını duyamadık. Doktor henüz küçük ondandır haftaya tekrar gel dedi ama biraz canım sıkıldı. Siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Merhaba 6+3 te duyduk ama şaşırmıştım ,Merhaba arkadaşlar
Bugün 7+2 haftalığım. Kalp atışlarını duyamadık. Doktor henüz küçük ondandır haftaya tekrar gel dedi ama biraz canım sıkıldı. Siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Ayy inşallahHatta şimdi baktım en rahat sekizinci haftadan sonra duyulur diyor
İnşallah canım sağolMerhaba 6+3 te duyduk ama şaşırmıştım ,
Normali 8 9 mus canım, fark edebiliyor her şey yolundadır merak etme
Doktor haftaya gel dedi ama olmadı biraz daha bekliyim yine duymazsak moralim bozulcak çünkü biliyorum8.haftada duydum ikizlerimi. 10.haftaya kadar bekle bence kimi gec duyuyormus
Evet. En iyisi 10.haftayi da bekle boşuna moral bozukluğu yaşamazsın. Hayırlı haberler al insallahDoktor haftaya gel dedi ama olmadı biraz daha bekliyim yine duymazsak moralim bozulcak çünkü biliyorum
İnşallah canımEvet. En iyisi 10.haftayi da bekle boşuna moral bozukluğu yaşamazsın. Hayırlı haberler al insallah
Gittin mi canim doktora, insallah guzel haberler almissindirMerhaba arkadaşlar
Evet canım 8+5 ken gittim duyduk çok şükürGittin mi canim doktora, insallah guzel haberler almissindir
Ya o kadar sevindim kiii Rabbim saglikla büyümesini vaktinde doğmasını nasip etsin canim benim :) Bende de duyulmadı 7.haftada. Kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftada da atmadığı için. Kısmet böyleymiş daha hayırlısı olacaktır inşallah :)Evet canım 8+5 ken gittim duyduk çok şükürŞuan 11 haftalık olduk bile
![]()
Sağol canım. Hayırlısı böyleymiş senin içinde inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi alırsınYa o kadar sevindim kiii Rabbim saglikla büyümesini vaktinde doğmasını nasip etsin canim benim :) Bende de duyulmadı 7.haftada. Kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftada da atmadığı için. Kısmet böyleymiş daha hayırlısı olacaktır inşallah :)