Babymix yoğurt yiyor severek. Benimde dr hipp önermişti ama dediğim gibi kavanoz anlamında hiçbirşey yemedi şuana kadar. Sizin ki ne zaman yemeye başladı peki? Benim kızım 9 ayını doldurdu şuanda.Hipp i iken benim kızım da yemedi . doktora sordum . Yalnızca hipp öneriyorum yemiyorsa hicbirini verme demişti .
Sonra yemeye başladı . Hiçbir anları birbirini tutmuyor ki bugün yemez haftaya bayıla bayıla yer . sen yine hipp ten vazgeçme derim .
Babymix yoğurt var onu da deneyebilirsin böyle anlarda . .
Danino, babymix gibi yoğurtlu vs hazır yiyor ama kavanoz meyve sebze püresi hiç yemiyor.2 cocugumda kavonoz mamasi hic yemedi hep cooe gitti.danino vs de yemediler zaten.yemiyorsa bundan sonrada yemez muhtemelen.
Babymix yoğurt yiyor severek. Benimde dr hipp önermişti ama dediğim gibi kavanoz anlamında hiçbirşey yemedi şuana kadar. Sizin ki ne zaman yemeye başladı peki? Benim kızım 9 ayını doldurdu şuanda.
Evet pirinç patlağını veriyorum bende onu seviyor. Ama yani sadece oyalanma amaçlı birşey çok bir besleyiciliği yok sonuçta bir öğün yemek değil. Püreler o açıdan iyi dışarıda öğün olabiliyor ve pratik ama yok yemedi ve yemeyecek demekkiHe sizin ki şimdiye kadar yemediyse daha da yemez . ilk basladigimizda almiyirdu ağzına öyle bir kaç hafta geçti yemeye başladı . sevdi de. 1 kavanoz isteyerek yiyip bitiriyordu .
Hipp in pirinç patlagi var elmalı yaban mersinli . onları dene istersen . o da tok tutuyor . disardayken veriyorum eline oyaliyor onu
Evet pirinç patlağını veriyorum bende onu seviyor. Ama yani sadece oyalanma amaçlı birşey çok bir besleyiciliği yok sonuçta bir öğün yemek değil. Püreler o açıdan iyi dışarıda öğün olabiliyor ve pratik ama yok yemedi ve yemeyecek demekkibenim evden yaptıklarımı severek yese gece gündüz hazırlamaya da razıyım ama bir tarhana çorbası içiyor. Sebze hiç istemiyor. Meyve de eh işte bebe bisküvisi ile karışık olursa belki. Bizimli daha çok varsa yoksa yoğurt peynir lor danino devam sütü. Sürekli süt ürünleri yani.
Öneriler için teşekkürler. Güzel fikirler oldu benim içinde. Sadece daha önce patatesi haşlayıp yoğurta karıştırmıştım koca bis kase yoğurdu severek yemeye başladı bir tatlı kaşığı patates karıştırdım daha ilk kaşıkta tadı ayırt etti ve istemedi. Nasıl bir gurme bunlar anlamış değilimE öyle seviyor demek ki .. saygı duymak gerekir onun damak zevki buysa . sebzesiz de kalmasın diye omlete falan koyabilirsin .
Kabağı rendeleyip azcık kavurursun Yoğurda karıştırırsın
Kabak tadı baskın olan bir sebze değil keke falanda koyup yedirirsin rahatsız etmez .
Havuçlu kek yapabilirsin . (Şekersiz bebek icin)
Brokoliyi haşlayıp eline verebilirsin .
Kerevizi çiğ olarak dış kasiyici olarak eline verebilirsin . sadece dişlerini bile kaşısa kerevizin vitaminini alıyor .
Patatesi haşlayıp yine yoğurtla karıştırıp verebilirsin . Yoğurt fazla kullanırsınız yoğurt tadı baskın olur . O zaman yer. Zamanla yoğurdu azaltirsin . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?