Çocuk Hastalıkları bebegm ameliyat olcak anneler korkuyorum :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
3buçk aylık bebegm uvj darlık ameliyatı olcak yani idrar kanalndan idrar torbasna açılan yer çok darmış ben amelıyatndan çok korkuyorum hastande nasl bakcam bebegme idare edebilecekmym varmı bebegi ameliyat olan bna moral verebilecek birileri :(

Allah YARDIMCINIZ olsun canim bizde 3 gün yattik kabizliktan ben bide sut sagiyodum çok düşündüm nazil bakicam Nsil olacak diye ama Allah kolaylik veriyo inan strese sokma kendini çok çok geçmiş olsun ..

Çok geçmiş olsun benim oğlumda perşembe günü laparoskobik olarak darlık ameliyatı olcak nasıl ameliyat zor oluyor mu ameliyat sonrası çok acı çekiyor mu ameliyat sonrası neler yaşadınız anlatırmısınız çok tedirginim de

Çok geçmiş olsun benim oğlumda perşembe günü laparoskobik olarak darlık ameliyatı olcak nasıl ameliyat zor oluyor mu ameliyat sonrası çok acı çekiyor mu ameliyat sonrası neler yaşadınız anlatırmısınız çok tedirginim de
mesane boynu darlığı mı bebeğinizdeki kaç yaşında

up darlık anladığım kadarı ile bizdeki mesane boynu darlığı idi up darlık ameliyatı ilgili bir bilgim yok ama genelde çocuklar ameliyattan sonra narkozun etki ile bir kaç defa kusuyorlar.

Allah sifa versin drnuz kim nerde oldu ameliyati. Benim oglumdada genislik vardi takip altinda sebebini bilmiyorum voiding temiz cikti renkli film de yavas calistigi goruldu. Takip edildi en son nisan ayinda gittik durumu iyi dediler antibiyotigi kestiler. Bu durumdaki bebeklerin en buyuk sansi erken tani.

Amin inşallah İstanbul kanuni sultan Süleyman eah de oldu orda Dr lar ekip halinde calısıyor lar yani bir degil bi cok Dr umuz var bizimki cok fazlaydı 30 mm di genişleme kırkı cıkmadan voiding renkli film Vs cekildi üç bucuk aylıktı kapalı ameliyat oldugunda uvj darlık diyorlar bizimkine

Back
X