Bebegm

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Insanin bebeği oluncada hep bebekle ilgili konular acıyor :halay:kızlar 33 günlük bebeğim,ilk doğdugunda tabi surkli uyuyordu.bu 2 3 gundur bi uyanıyor 3 saat kadar uyanık kalıyor uyumasi için çaba sarf ediyorum evin için de dolaşıyorm flaan oturunca uyanıyor acıyor gözlerini derin uykuya gecmiyor yani..merak ettiğim uyaması için boşa mi uğraşıyorum yani zorlamak saçma mı..yenidogdunda uyandığı zaman kayınValide uyanık tutma uykusu dagilir diye diye kucağıma bile aldımamaya çalıştı sağolsun.:KK11:

Kucaga alistirmayin sizin kokunuzada alisir cok ugrasirsiniz suan yeni anne siniz hos gelebilir kucaginiza alip ilgi gostermek ama nasil alisirsa oyle gider

Of yapmayın kucağa alışır diye birşey yok dünyaya yeni geldi ve alışmaya calısıyor lütfen bol bol kucaklayın.. banada kv alma alısır dedı kimseyı dinlemedim her ağlamasında aldım kucağıma sonuç= kucaktan nefret ediyor sıkılıyor. Alışmadı yani. Ayrıca büyüdükçe daha az uyumaya baslıuorlar internette kaç aylıkken kaç saat uyudukları yazıyor 40 cıkınca daha az uyuyorlar

Bende geçtim o dönemlerden merak etme düzelir. Zamanla uykusu oturur. Anne kokusu istiyordur bol bol çeksin icine. Şimdi bebeğim 5 aylık o oldu o kucağıma alinca sağa-sola bakıyor benle hiç ilgisi yok çocuğun artık. Uykusu gelmeden de uyutmaya çalışmak strese sokuyor çocuğu. Al kucağına bol bol sohbet et :)

Bebekte olsa ne zaman uyanık kalıp, ne zaman uyumak istediğini en iyi kendisi bilir.uyutmak için zorlama.

Bebekler büyüdükçe uyku Halide değişir. nezaman huzursuzlanir ,uyumak isterse ozaman uyut. sen uykun yokken nasıl uyuyamazsan ,oda öyle canım. şu sıralar 2 saat uyuyorsa, 2 saat uyanık kalır ortalama benimki öyleydi.

Normal normal. Büyüdükçe uyku süresi azalacak. Asıl anormal olan benimkiydi doğduğu günden itibaren hiç uyumuyordu gündüz. :KK53:Gece de en erken 12 de uyuyordu.
Şükredin. :))

Herkes o donemlerden geciyor sanirim. Kucaga alismak diyr bisey yok. Bebegini bol bol sev kokla kucakla. Onun sana cok ihtiyaci var. o buyudugu ve kucagina gelmek istemedigi zaman bu gunlerini cok ozlersin.
Bazilari kendi keyfi icin aglayan cocugu bile kucagina almiyor ama bu durum ilerde cocugun vicdan duygusunu etkiliyormus.
Bu donem bebeklerin uyku duzeni pek olmuyor ama artik daha uzun sure uyanik kalacak buna kendini hazirla. Benimki 3-4 aylik gibi duzene girdi.

Back
X