Bebei Ters Duran Anneler?Yardım???

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773
Selam kızlar.Bebeğim ters duruyor,kaburgalarıma baskı yapıyor eğilemiyorum,yatık vaziyette oturuyorum ama bu sefer de kalçamın deil de kuyruk sokumumun üstüne doğru oturduğum için uyuşuyor rahatsız oluyorum Ayrıca normal doum düşünen biri olarak sezeryana girme fikri beni rahatsız ediyor,bu hafta kızım belki annesine bir süpriz yapar da döner,benimle aynı kaderi paylaşanlar var mı yada bebeği geç dönenler ne zaman döndüler nasıl döndüler yardımlarınızı bekliyorum:97:

Merhaba canım benim bebişimde ters duruyor 32+4 olduk bugün Doktorum 37. Haftaya kadar dönebileceğini söyledi hatta kendisininde ilk bebeğinin kız olduğunu ve ters durduğunu anlattı. Benim dönmedi sezeryan oldum söa seninkini bekleyip göreceğiz dedi. Hayırlısı olsun diyelim seninle aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Ama sabredelim çok güzel günlerin başlangıcı olacak bu sıkıntılarımız:) Sen kaçıncı haftandasın?

Merhaba canım biz 33+5'iz,ben de kendimi öyle avutuyorum herşeyde vardır bir hayır diyerek,zaten idrar yolları iltihaplanması çıktı biraz ciddi , idrarımda glukoz bile çıktıBakteri falan da var tabii iltihaplanmaya bağlı olarak,e haliyle normal doğum içime pek sinmiyor.Aslında sezeryanı da hiç istemiyorum(tabii herşeyin hayırlısı)yani istiyorum ki ben hem şu iltihaplar enfeksiyonlar falan geçsin,hem bebeim dönmüş olsun hem erken doğum olmasın ve normal doğum olsun inşallah

bebeği son an dönende var cnm :) bnmde tersti döndü sana bi önerim var ayaklarını duvara daya belinin altına bir yastık koy ayaklarını dümdüz duvara uzat bunu gün içinde 3-4 kere yap bebek o pozisynda dönüyor bnm öle döndü hssettim döndüğünü hatta.Ayrıca annem beni doğuracakken bnde tersmişim sezaryene alıcaklardı 1 saat kala döndün dedi umutsuz olmayın yani :)

Ya hep müzik dinleticem diyorum aslında eve de geldiğimde yorgun düşüyorum unutuyorum Eşime konuş diyorum konuşmuyorOğlum bazen konuşuyor kardeşiyle Yapıyım bakıyım canım inşallah doğuma kadar bir faydası olur.Hem 2. doğum daha kolay oluyormuş öyle duymuştum ama...İnşallah kızım senin gibi son zamana kalmaz ama teyzesi hayırlısıyla dönmüş olsun :) Benim de tersti demişsin şimdiki bebeğin mi yoksa ilk bebeğin vardı ondan mı bahsediyorsun?Şimdiki bebişin için diyorsan belki yine dönme ihtimali var haftası daha erken Bunlar çıkmadan yaramazlık yapmaya başladılar şekerim aaa ısırıcam popodan o olcak

Edit:cho.luna bebekler ışığa bile duyarlı olurlarmış aslında,öneri için teşekkürler deneyip sonuçları yazıcam :)

Son düzenleme:
Ben sadece ses dedim ama bununla ilgili bir çok şey var ışık tutma falan araştırırsanız bulursunuz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah:)

Ben sadece ses dedim ama bununla ilgili bir çok şey var ışık tutma falan araştırırsanız bulursunuz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah:)

Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :106:

benım ıkı aydır kafası hep asagıdaydı suan nerde tam bılmıyorum 10 gun sonra gıdıcem kontrole ama dogum yoluna gırdımı bılmıyorum vajınada cok hareket hıssedıyorum bu belırtı olabılırmı donenler neler hıssedıyorlar

merhaba tatlım benimde bebeğim makat gelişliydi ben özel bişey yapmadım ama 4 gün önce kontrole gittigimde bebegim dönmüşdü kendi kendine ama şöyle bir durumda varki sanırım benim bebeğim yerleşemedi çünkü hala bazen dönüyor farkındayım bi aşa bi yukarı zamane bebekleri işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…