Bebeim cinsiyetini gstermiyor

necla_r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
101
0
96
40
Kayseri
merhaba arkadaşlar ben 18+2 günlük hamişim bebgim bir türlü göstermiyor cinsiyetini bacakları sürekli toplu neden acaba çok merak ediyoruz kız gibi geliyor bana ama bilemiyorum
sizin bebekleriniz ne zaman gösterdi kendini yazarsnız sevinirim:teselli:

birazda annemler acele ediyorlar cinsiyetine göre bişeyler örecek alacaklar yoksa sorun yok aslında
ama bebgimi severken kızmı erkekmi oldugunu bilsem daha güzel konuşurum nneyse allahım hayırlısını versin kız erkek farketmez ama içimde kız istiyor inşlh

merhaba arkadaşlar ben 18+2 günlük hamişim bebgim bir türlü göstermiyor cinsiyetini bacakları sürekli toplu neden acaba çok merak ediyoruz kız gibi geliyor bana ama bilemiyorum
sizin bebekleriniz ne zaman gösterdi kendini yazarsnız sevinirim:teselli:

sen bıraz gec ogreneceksın galıba cınsıyetını benım 14. haftada bellıydı ama senın gıbı gec ogrenenlerde var.eger gostermıyordsa buyuk bır ıhtımalle kız olabılır cunku cogunluk oyle..

evet kızım olucak kısmetse yarın bizimle zemuszemus

saglıkla dogsun inşallah...

Ben 15. haftada ogrendim cinsiyetini kızım olucak Allahın izniyle ama ondan oncede doktorum buyuk ihtimal kız gibi demişti kemik yapısından anlamıs.

doktoruma soruyum o zaman kemik yapısındanda anlaşılıyorsa belki biliyorda söylemiyordur yarın gidecem bakalım bu arada 3lü test sonucunu alacam yarın acaba o testde belli olurmu öyle duymuştumda dogruluk payı varmı bilmiyorum

belkide ben dedimki göstermeyen bebeklere kız diyorlar dogrumu dedim alakası yok belli olmaz dedi yarını bekliyorum dört gözle

benim içimdende kız geçti canım ama sağlıklı olsunda önemi yok senin içinde sanırım

16. haftada erkek dedı doktor yuzde yuz dedı

senınkı yaramaz utanıyodur şeker seykaydirigubbakcemile3

simdi bende en son gititgimde 16 haftalik hamileydim ve bana doktor simdi belli olmaz dedi, ta bir netice icin 18-22 haftalik hamile olmam lazimmis,
son gittigimde bebisim bacaklari kapaliydi, bellerim cok agiriyor sizdede öylemi?
belleri cok agiranin oglu olurmus derler dogrumu,
saglikli olsunda allah kucagimiza saglikli versin

benim kendi doktorum hala cinsiyetini göremedi 33.haftadayiz net birsey söyleyemiyo her gittigimizde bacaklari toplu..allahtan türkiyede doktora gitmistim de ordaki doktor söylemisti kiz diye...onun lafina güvenerek kiz olarak yaptik hazirliklarini ama sansimiza erkekte cikabilir

canım benim 16. haftada göstermedi. 17. haftada belli oldu kızım. en geç 20. haftadaki detaylı ultrasonda görürsün. hayırlısı olsun.

Back
X