Bebeim ve Kaynanam:(:(:(

:gitme:canım çok üzüldüm sen kayınvalidenin ve eltinin sözlerine kulak asma kendi bildiğini yap çocuk senin kimse karışamaz kimse annesinden daha iyi bakamaz.a.ssen mümkün olduğunca evinde otur tama çocukla zor oluyo yemek yapmak falan ama sen yinede alışma sonra evine hiç gidemezsin.çoğu kişi kayınvalidesinden uzakta çocuk bakıyo onlar nasıl ev işlerine bakıyosa sende yapmaya çalış çünkü öbür türlü daha üzülürsün.sen nasıl yetiştirmek bakmak istiyosan onu yap baktın onları dinlemiyosun o zaman vazgeçerler diye düşünüyorum.:teselli:

Canım çoğu kişi kendi evine çık demiş cevap vermemişsin neden çıkmıyorsun kendi evine? Hem neden suskun kalıyorsunuzki anlamıyorum sana laflar söylenirken kaynanan olsun eltin olsun kim ki onlar sen neden çatır çatır lafları söylemiyosun.O senin bebeğin bunu onların beynine sokacak kişi sensin.Lütfen ezdirme kendini yoksa hep tepene çıkarlar ozaman dönülmez yerde olursun yerimseniben

Evinde iki yumurta kirip bu laflari tavirlar cekmeyebilirsin güzelim...:delphin:

Sirf yemek icin oraya gidip sinir olmaya ne gerek var allah askina?:1no2:

Nerde cokluk orda b.....dememisler bosu bosuna, ben ilk dogumumda yapa yanlizdim, bir esim vardi yanimda...Annem bile SIK SIK gelmezdi! :kahve:

O kadar minik bir bebek illaki öglenleri 2-3 saat uyuyuor, o sirada yap yemegini isini gücünü, otur evinde kafani dinle arkadasim....o cavcavcilarin yanina gidip ne diye moralini bozuyorsun..?yasakkelime

Ayrica hem eltine hem kayinvalidene tavsiyeleriniz icin tesekkürler ama cok sükür bebegime gayet iyi bakabiliyorum.....ihtiyac olursa size danisirim zaten lüften böyle herseye karisip daha cok moralimi bozmayin diyebilirsin...hic cekinme vallaha

Son düzenleme:
canım o senin bebğin tamam onlar büyük olabilir ama böle davranmalarına asla müsade etme....doktora gitmenize bile karışabilo..allah korusun ya bebgine bişi olsaysı..lütfen tavrını koy..ben hep şey düşünürüm sen karşındakine olan davranışlarını kontrol edemezsen hep zararını görürsün..seninm davranışların karşındakinin sana olan davranışlarını belirler..sana..senin annelik duygularına saygı duysunlar..bunuda ancak sen yaptırabilirsin

Sinir oluyom ha benneyaptımki
Aynı şeyleri bende yaşadım canım ama lafını esirgeme söyle ben bakabiliyorum bebeğimi tavsiyelerinize ihtiyacım yok diye.Ben sustum içime attım ama sen yapma sora daha çok tepene çıkarlar.Şimdiki aklım olsa lafı anında yapıştırırdım. :1closedeyes:
Bu kaynanalar hakkatten çocuk olduktan sora çok değişiyolar...benneyaptımki

işiizin zor olduğu belli.yalnız onlara bebeğin sizin olduğunu ve sizin kontrolünüzde sizin istediğiniz gibi bakılacağını hissettirmeniz lazım.zira devir değişti.zaten ilk 3 ay çok zor geçer.ben yatak odamdan neredeyse hiç çıkamamıştım bebeğimle beraber.ancak çok iyi olduğu durumlarda.çünkü eski yöntemlerle bebeğin dengesini bozacak eğilimde işlemler yapmaya çalışmaktalar.onun için biraz sabır ve mümkünse bebeğinizle daha fazla yalnız kalın derim ben.işlerin suyu çıkmadan kontrolü elinize almalısınız.yoksa bu böyle sürer gider.siz de bişey yapamazsınız.bana göre onlar kendi çocuklarını istedikleri gibi yetiştirerek haklarını kullandılar.bu sizin bebeğiniz.mantuk çerçevesinde bazı şeylere izin verilebilir elbette ama kontrol sizde olmalı.takmayın ve fazla duymamaya çalışın. he he diyin ama kendi bildiğinizi yapın.bebek te annesinin yanında olduğunu hissetmeli.onunla ilgilenin sadece bakın nasıl da düzelecek herşey...ben öyle yaptım.sınırları koymak sizin elinizde.

eski konuları ortaya çıkarmaktan ne zevk alıyorsunuz,bakın gündemde başka bir sürü konu var:34:

işiizin zor olduğu belli.yalnız onlara bebeğin sizin olduğunu ve sizin kontrolünüzde sizin istediğiniz gibi bakılacağını hissettirmeniz lazım.zira devir değişti.zaten ilk 3 ay çok zor geçer.ben yatak odamdan neredeyse hiç çıkamamıştım bebeğimle beraber.ancak çok iyi olduğu durumlarda.çünkü eski yöntemlerle bebeğin dengesini bozacak eğilimde işlemler yapmaya çalışmaktalar.onun için biraz sabır ve mümkünse bebeğinizle daha fazla yalnız kalın derim ben.işlerin suyu çıkmadan kontrolü elinize almalısınız.yoksa bu böyle sürer gider.siz de bişey yapamazsınız.bana göre onlar kendi çocuklarını istedikleri gibi yetiştirerek haklarını kullandılar.bu sizin bebeğiniz.mantuk çerçevesinde bazı şeylere izin verilebilir elbette ama kontrol sizde olmalı.takmayın ve fazla duymamaya çalışın. he he diyin ama kendi bildiğinizi yapın.bebek te annesinin yanında olduğunu hissetmeli.onunla ilgilenin sadece bakın nasıl da düzelecek herşey...ben öyle yaptım.sınırları koymak sizin elinizde.

:1::1:bebek 3 yaşına girmek üzere farkındamısınız:34:

Back
X