Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla cocuk dogduktan sonra baskalarini bilmem ama benim esim degisti varsa yoksa cocuklari ben hayatinda yokum sanki birde iki cocuk olduktan sonraki sürekli sarf ettigi söz cocuklarin hatirina burdasin yoksa bes dakika tutmam seni yanimda oluyor ben bir anlam veremiyorum ufak bir tartismada bu fircayi yiyorum
valla cocuk dogduktan sonra baskalarini bilmem ama benim esim degisti varsa yoksa cocuklari ben hayatinda yokum sanki birde iki cocuk olduktan sonraki sürekli sarf ettigi söz cocuklarin hatirina burdasin yoksa bes dakika tutmam seni yanimda oluyor ben bir anlam veremiyorum ufak bir tartismada bu fircayi yiyorum
bence erkekler sırf çocuklarımız var diye onalrı bırakamayacağımızı düşünüyor. Hatta kimileri çocuklarıyla tehdit ediyor vermem falan diye. Ama türk kanunlarında annenin iffetsiz bir hayatı, kalıcı ya da ölümcül bir hastalığı ve ruh sağlığında önemli derecede bir bozulma olmadıkça çocuğu anneye veriyor. hatta bunun için annenin bir evi bile olması gerekmiyor çünkü en kötü şartta bile aileler kucak açıyor. Zaten ne kadar tehditler olsa da aman nolur çocuğuma ben bakayım bana verin diyen baba sayısı çok azmış ve aleyhine sonuçlanıyormuş dava.
yani erkeklerin bu "tapu bende hanım cepte" anlayışını bir türlü çözemiyorum. Arkadaşım, keşke sana birşeyler söyleyebilsem.. Ama rahat tut içini. emin ol " tamam durmuyorum artık hadi eyvallah" desen bile eşin seni seni bırakamayacaktır. konuşmak kolay ama icraat olmaz.. tek yol konuşurak çözmek ben bunu anladım..
bende aynı seylerı yasıyorum ama bızım tartısmalarımız bebekten dolayı olmuyor bugune kadar cok mutluydum evlılıgımde esımın sevgısını sonuna kadar hıssedıyordum ama sımdı kendımı cok yanlız hıssedıyorum esım hep bıldıgını okuyor hakaret edıyor yanı bugune kadar duymagım butun hakaretlerı cocuk olduktan sonra duymaya basladım cok mutsuzum
ben degstım..o degıl..
hep koynundaydım şimdı aklıma bıle gelmıyooooo..
ınanılmaz yoruluyorum..
hele 1 aydır tukendım
tasındık..
ve patlamak uzereyım hersey ustume gelıyor kızım sureklı kucagımda asla besıgınde durmuyor.
camasır bıle asamıyorum
ütüler oldu dag gıbı
anacıgım ızmırde...
kendıme ne zaman fırsat kalıyo ....hıc bı zaman dus tek luksum...
kendımı yaslanmış hıssedıyorum.eskı nesem guler yuzum sımarıklgım gıttı..
markete bıle gıdemz oldum sabahlara kadar gezerken mafoldumben
aşam olsun kocam gelsın dıe beklerken o benden önce yıgılıyo kanepeye ve kıprdıcaK GUCU Kalmıyor ve ben kaldıgım yerden kızıma bakmaya devam edyorum ışlerde bırıkmeye devam edıyor tabi...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
amaneyyy kızlar ya korkmaya başladım ha.bu erkeklerde fazla oluyo ya olmadımı çocuk isterler oldumuda huyları değişir.tut ucundan arkadaş ne güzel insanda bi can taşıyo yani.....diyorum ama dur bizimki nolcak bakalım olursa varya düşünmek bile istemiyom öle çok mudahale etmez benimki ederse bilemicem olcaklardan sorumlu değilim. aman bide çocuk için burdasın falan ne biçim sözler ya
benim eşimde değişti ama şükür iyi yönde. hatta bana diyorki eşler çocuk olduktan sonra boşanıyorlar ya acaba nasıl oluyor ben anlamıyorum ben sana çocuktan sonra daha çok bağlandım diyor. bana daha çok saygı gösteriyor zaten şimdiye kadar evliliğimizde asla birbirimize karşı saygısızlığımız olmadı ama şimdilerde daha da mutluluğumuz arttı allaha şükürler olsun biz 4.yılımızın içinde çocuk yaptık şimdi eşim biz bunun bu kadar bal olduğunu neden bilememişiz annesi keşke önceden olsaymış diyor.
geceleri filan kalkar sallar mamasını yedirir. hatta ilk zamanlar sütüm tam gelmeden hep mamasını eşim yapardı. şimdilerde de işten geliyor alır kucağına oynatır mama yedirir gezdirir geç gelirse işten bugün oğlumu sevemedim diye çok üzülür altını filanda değiştirir...
çok seviyorum kocamı ben yaaaaaa allah nazardan korusun bizi
benim eşimde değişti ama şükür iyi yönde. hatta bana diyorki eşler çocuk olduktan sonra boşanıyorlar ya acaba nasıl oluyor ben anlamıyorum ben sana çocuktan sonra daha çok bağlandım diyor. bana daha çok saygı gösteriyor zaten şimdiye kadar evliliğimizde asla birbirimize karşı saygısızlığımız olmadı ama şimdilerde daha da mutluluğumuz arttı allaha şükürler olsun biz 4.yılımızın içinde çocuk yaptık şimdi eşim biz bunun bu kadar bal olduğunu neden bilememişiz annesi keşke önceden olsaymış diyor.
geceleri filan kalkar sallar mamasını yedirir. hatta ilk zamanlar sütüm tam gelmeden hep mamasını eşim yapardı. şimdilerde de işten geliyor alır kucağına oynatır mama yedirir gezdirir geç gelirse işten bugün oğlumu sevemedim diye çok üzülür altını filanda değiştirir...
çok seviyorum kocamı ben yaaaaaa allah nazardan korusun bizi
ben degstım..o degıl..
hep koynundaydım şimdı aklıma bıle gelmıyooooo..
ınanılmaz yoruluyorum..
hele 1 aydır tukendım
tasındık..
ve patlamak uzereyım hersey ustume gelıyor kızım sureklı kucagımda asla besıgınde durmuyor.
camasır bıle asamıyorum
ütüler oldu dag gıbı
anacıgım ızmırde...
kendıme ne zaman fırsat kalıyo ....hıc bı zaman dus tek luksum...
kendımı yaslanmış hıssedıyorum.eskı nesem guler yuzum sımarıklgım gıttı..
bu dönemi hepimiz yaşıyoruz canım. Benim oğlumda çok hareketli bende çok zor zorlanıyorum ev işleri konusunda önceleri eşim yadırgıyordu evin işlerini yetiştirememi. şimdi olan işinden ayrıldı serbest çalışıyor. Kimi zaman evde ve görüyor bütün gün neler yaşadığımı o yüzden yardımcı oluyor artık tabi ama eğer canı isterse :) bu bir dönem ve geçecek. Bazen ben de özgürlüğümün ne kadar kısıtlandığını düşünürüm ama biliyorum ki geçecek oğlum büyüyecek ve daha keyifli vait geçirmeye başlayacağız. Eşim evde olmuyor çoğu zaman bende oğlumla kendime eğlenceler yaratıyorum. Mesela onu alıp markete alışveriş merkezine gidiyorum hava müsaitse yorucu oluyor biraz ama değişiklik oluyor. Annelik taş yemek gibi birşey ama değmez mi.. geçecek hepsi sık dişini..
evet artık sürekli şükredip rabbime sizi çok seviyorum deyip saatlerce bi<z kızımla oynaşırken hayran hayran bizi izliyo kızım ona pek pas vermiyosa anasına aşıkkkaydirigubbakcemile3
yok canım hiç demedi. biz çocuğu başta hiç istemezdik . 4,5 yıllık evliyken oldu. o zaman istedik ta. önceleri 2 yıllık evliyken filan ben birkaç kere dedim acaba olsamı filan diye aman aman yok şimdi istemiyorum filan derdi.çok şükür allah istediğimiz vakitte verdi.
zaten şimdi diyor eşim keşke önce olsaymış biz bunun bu kadar bal
olduğunu niye bilememişiz diye...
ilk basta okurken hamile bir bayan olarak icim karardi.Allah yardimciminiz hatta yardimcimiz olsun arkadaslar.Allah tan guzel seyler yazan arkadaslarda olmus.insallah benim esimde olumlu yonde degisir...