içlik tülbent kumaşından çok ince beyaz uzun kollu atlet yerine giydirilen bi kıyafet...
biz çocuklarımızı ilk iki ay onu giydirdik hep içine.. ama heryerde olmayabilir.. şart değil tabi ki.. atlet de olur..
bizde genelde küçük çocuk üşür diye genel bi kanı var.. ama o öyle değilmiş.. çocukları sarıp sarmalaya gerek yokmuş ki bu isiliğe falan neden olur çocuğu bunaltır.. drlar kendi kıyafetinizden bi kat daha fazlasını giydirin yeter diolar...
eylül de henüz soğumuyor havalar...senin yerinde olsam ben, içine içlik benim dediğim tülbent kumaşından olursa çocuk bunalmaz... ama yoksa bulamazsan ince atlet, üzerine kısa kollu çıtçıtlı badi.. onun üzerine de aldığım uzun kollu takımlardan giydiririm ilk aşamada.. ( canım yaşadığın yere göre değişio aslında... hava baya sıcaksa atlet yerine içine kısa kollu çıtçıtlı badi, onun üzerine de uzun kollu takım olur mesela.. eylül çıkana kadar bu durum bence iyi.. havalar serinlemeye başlayınca da atletin üzerine uzun kollu badilerden,onun üstüne yine uzun kollu dar olmayan bi takım... tabi kundak bezi her an elinizin altında olacak kaldırınca falan sırtında duracak...
ayy ne güzel heyecanlar bunlar ya.. bende çok heyecanlıydım iki çocuğumda da.. sağlık olsun gerisi kolay büyüyüp gidiyolar işte... su gibi geçio zaman