- Konu Sahibi Cileklipasta91
-
Ben 27-28 haftayı görene kadar 1 iğne bile almayı düşünmüyorum. 21 haftalık bir kaybım var çünküBebek alisverisine kacinci haftada basladiniz dogum cantanizi kacinci haftada hazirladiniz ?
16 haftada cınsıyetı netlesınce basladım, su an kuvetı harıc herseyı hazır, odasından tutta arabasına, kıyafetlerıne kadar...Bebek alisverisine kacinci haftada basladiniz dogum cantanizi kacinci haftada hazirladiniz ?
Kotu bir tecrubeniz olmus gecmis olsun. Ama herzaman hersey olabiliyor hayatta risklerimiz cok var ne yazikkiBen 27-28 haftayı görene kadar 1 iğne bile almayı düşünmüyorum. 21 haftalık bir kaybım var çünkü
Suan kac haftaliksiniz bende yeni ogrendim cinsiyetini 17+5im ufak ufak baslamak istiyorum son zamanlarda agirlasmaktan korktugum icin baslasammi diyorum16 haftada cınsıyetı netlesınce basladım, su an kuvetı harıc herseyı hazır, odasından tutta arabasına, kıyafetlerıne kadar...
Rabbim bu bebeğime sağlık uzun ömür versin. tercih sizin tabii ben kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak böyle bir karar aldım kendimce.Kotu bir tecrubeniz olmus gecmis olsun. Ama herzaman hersey olabiliyor hayatta risklerimiz cok var ne yazikkiama her ihtimali dusunuyorum neyle karsilasicamizi bilemiyoruz cunku son zamanlarda
Amin cumlemizinkine benimde oyle bir aci tecrubem var RABBIME emanet bu bebegim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallahRabbim bu bebeğime sağlık uzun ömür versin. tercih sizin tabii ben kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak böyle bir karar aldım kendimce.
25 haftalıgım su an ..Suan kac haftaliksiniz bende yeni ogrendim cinsiyetini 17+5im ufak ufak baslamak istiyorum son zamanlarda agirlasmaktan korktugum icin baslasammi diyorum
Bende ayni dusunuyorum yavas yavas aliyim diyorum son aylarimda pek hareketli olucami zannetmjyorum :)Ben su an 16 haftaligim cnm. Çarşamba günü doktor kontrolum var inş cinsiyet öğrencez. Ve ardından başlamayı düşünüyorum. Bu zamana kadar almamak için çok zor durdum zaten cinsiyeti bekledim. Son zamanlara da çok birakmamak lazım hayatın ne getireceği bilinmez ve acele etmeye ne gerek var ki. Şimdiden yavaş yavaş almak varken
Bazi insanlar oyle diyor ama bilemiyosunki neyle karsilasicani valla biraz arastirdimda cogu insan cinsiyetten sonra baslamis Allah korusun son aylara dogru skinti yasayip hicbiseyini kendi alamayan insanlarida okudumBen de 18.yi haftaya girdim, bebeğime birşeyler almak için sabırsızlanıyordum. Fakat bizim büyüklerde şöyle bir inanış var ; bana 6. ayın bitmeden birşey alma sakın, ozamana kadar alınmaz dediler... Acele etme, 6-7 ay olsun alırız dediler. Çok bu tür şeylere inanmam ama biraz mantıklı da geldi aslında, oyüzden şimdilik birşey almıyorum. Sadece gebeliğimi ilk öğrendiğim gün eşime sürpriz yapmak için biberon ve emzik almıştım... Bebek mağazalarına girmemeye çalışıyorum kendime engel olamaz da birsürü şey alıp çıkarsam diyeEn azından şimdilik birşey almasam da ip alıp bere filan öreyim diyorum... Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Bebek alisverisine kacinci haftada basladiniz dogum cantanizi kacinci haftada hazirladiniz ?
ben her iki hamileliğimde de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren alışveriş yapmak yerine altın ve dolar biriktirdim. açıkçası her iki bebişimi de kaybetme korkusu vardı çünkü çevremde hamileliğinin ileri ki dönemlerinde bebeğini kaybeden insanlar oldu. hem bebeğinizi kaybediyorsunuz hem de ona aldıklarınızla baş başa o evde kalıyorsunuz düşünsenize...
bu yüzden 30. haftaya yaklaşana dek para biriktirip sonra alışverişlerimi yaptım. ilk çocuğumuzda eşim bu konuda çok yardımcı oldu.
2. çocuğumda ise önceden rutin olarak gezerken görüp beğendiğim ürünleri not edip 8. ayımda birikimimi bozdurup internetten sipariş vererek 15 günde tüm eksiklerimi tamamladım. tavsiye ederim. hem kendinizi de çok yormamış oluyorsunuz.
Bazi insanlar oyle diyor ama bilemiyosunki neyle karsilasicani valla biraz arastirdimda cogu insan cinsiyetten sonra baslamis Allah korusun son aylara dogru skinti yasayip hicbiseyini kendi alamayan insanlarida okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?