Bebek Arabaları

yumrub

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
12
0
16
Muş
Bebek arabası almak istiyorum fakat ne özellikler aramalıyım,hangi markada yoğunlaşmalıyım bilmiyorum....Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar. Bebek arabaları öncelikle dayanıklı olmalı. Çünkü bebek arabasını her türlü yolda kullanma durumunuz olacaktır. Kalitesiz bir bebek arabasının da ömrü kısa olur. Bu alanda Kants ve Chicco markalarını tavsiye edebilirim. Örnek olarak uset ve Bebek Arabaları bağlantısındaki bebek arabalarını inceleyebilirsiniz.

Magzalara gidip kendin denemeler yap bence..
Herkezin beklentisi farkli. Hangisi icine sinerse ondan al.
Ama eger istanbulda yasiyosan kesinlikle stokke xplory tavsiye etmem:)

Hafif ve yer kaplamayan saglam bir araba dusunursen baby2go protonu tavsiyd ederim hem cift yonlude kulllanabilirsin

Son düzenleme:
Bebek arabası almak istiyorum fakat ne özellikler aramalıyım,hangi markada yoğunlaşmalıyım bilmiyorum....Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım bende iki tane bebek arabası var birisi pegperego pliko3 diğeri kraft london baston ikisininde özellikleri farklı.
nasıl bir bebek arabası arıyorsun bilmiyorum ama arabanız varsa mutlaka travel sistem almanı tavsiye ederim. kız kardeşim kraft twist kullanıyor benim çok hoşuma gidiyor valla çok güzel bebek arabası yapmışlar.
arabayı almadan önce araştır özelliklerine bak mağazalara git dene arabaları
illa bi tavsiye istersen pegperego ya da kraft derim.

Son düzenleme:
Back
X