bebek arabaları

Bebeğim doğmadan sun.. baby'nin ulti.. modelini beğenmiştim (marka yazmak yasak olabilir diye tam yazamadım:1: ). Bebeğin sana bakarak oturması, küçükken başka büyüyünce başka koltukla oturması hoşuma gitmişti. Küçükken oturduğu koltuğunu oto koltuğu gibi de kullanmak bize seyahatlerde kolaylık sağladı. Ayrıca yerden diğer arabalara göre birazcık daha yüksek oluşunun sağlık açısından daha iyi olacağını düşünmüştüm ve yakın zamanda da bunun doğru olduğunu söyleyen bir yazı okudum. Ama bunun yanında katlanınca çok yer kaplaması ve ağır oluşu dezavantaj. Hele bizim gibi asansörsüz evde oturuyorsanız tek başınıza dışarı çıkmanız çok zor oluyor (bizim apartmanda girişe bırakma şansımız da yok, hep eve çıkarmak ölüm oluyordu). Arabanın bagajına katlayıp koymak da çok zor, hele ki binek tipi arabalarda başka eşyaya yer kalmıyor. Dolayısıyla 4 ay sonra daha hafif olan baston tipi arabalardan almak zorunda kaldık. Yine de ilk arabasını daha çok seviyorum, kızım şu anda 1,5 yaşında, mümkün oldukça ilk arabasını kullanıyorum. İkinci arabası bebeğin ağırlığı arttıkça zorlanmaya başladı ama ilkinin manevra kabiliyeti hala çok iyi, daha az sarsıyor, bebek daha konforlu oluyor gibi hissediyorum ben. Hamileliğimin başında araştırırken satıcıların söylediği bazı özellikleri göz ardı etmiştim, ne gerek varki dediğim şeylerin aslında gerekli olduğunu gördüm. Mesela büyük sepet kurtarıcı oluyor(muş), bizimkinin sepeti küçüktü, bir de bebeğin yüzünü sana dönebilmesi özellikle 1 yaşına kadar büyük avantaj sağlıyor, hem bebek daha sakin oluyor, hem de rüzgara karşı koruma sağlıyor. Bebeğini sağlıkla kucağına alman ve bol bol gezmeniz dileğiyle...

güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Benim ilk olacağı için deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.Bende internetten silver cross surf modelini gördüm ve çok hoşuma gitti ama tabi kullanışlı mı değil mi bilemem bakalım araştırmaya devam:)

Bayanlar bebek arabası ne tavsiye edersiniz? Ne marka olmalı ve modeli nasıl olmalı? Düşüncelerinizi bekliyorum

merhaba,

bebek arabası alırken cok arastırdım en ıyı ve guvenlısının maclaren oldugu kanaatine vardım. cok da memnunum yalnız sıze tek tavsıyem pusetlı bır bebek arabası almanız cunku bebegı ılk baslarda araba koltuguna koyamıyorsunuz mecbur puset ıle tasıyorsunuz pusetten kaldır bebek arabasına koy vsvs hem bebek hırpalanıyor hem sız pusetlı bır model olursa pusetı aldıgınız gıbı bebek arabasına takarsınız avm otoparkları gıbı havasız mekanlarda da bebegı ordan oraya aktarmak ayrıca sıkıntı oluyor hem sızın hem bebegınızın rahat etmesı icın kesınlıkle onerırım

Bende puset düşünmeye başladım.Genel olarak herkes aynı şeyi söylüyor.Kullanışlılık,rahatlık her şeyden önemli

Bende puset düşünmeye başladım.Genel olarak herkes aynı şeyi söylüyor.Kullanışlılık,rahatlık her şeyden önemli

ben kraft twist kullanıyorum çok memnunum diyebilirim.sana araba markasından öte bir tavsiyem var ana kucağı için mutlaka bel desteği al derim.ben puset kısmını daha hiç kullanmadım.5.ayımıza gireceğiz hep ana kucağı kısmını kullandım ,forumdan bel desteği tavsiyeleri vardı bende hemen aldım gerçekten rahatlıkmış diyebilirim.bebeğin çukurda kalmasını önlüyor.

Tavsiye olarak ana kucağı ve pusetin olan bir bebek arabası alman. Başlangıçta ana kucağı çok yardımcı oluyor. Hatta arabaya bağlanması ayrıca güzel oluyor. Bebek arabasından direk araba koltuğuna yerleştirebiliyorsun. Ben almıştım.Casual Cadillac modelinden aldım. Tekerleklerinin problem çıkarması hariç memnundum. Garanti kapsamında değiştirdiler. Şimdilik sorunum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X