Doğuma Hazırlık Bebek arabası alacaklara tavsiyelerini sunmak isteyen anneler buyursunn...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayali21

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
318
Diyarbakır
Merhaba herkese her bebek bekleyen ailenin düşündüğü büyük problem olan şeylerden biri evet bebek arabası. Sizce hangi marka hangi model arabaları tercih etmeliyiz tüm annelerimizn önerilerini bekliyoruz eminim aynı sorunu yaşayan bir çok kişi vardır umarım burda hep birlikte bir sonuca ulaştırırız. Chicco bebeconfor graco kraft sizce hangisi?

kızlar dünya kadar araştırdık çok büyük bir piyasa bu 2bin 3bin tl arabalar var biz hauck malibu bebek arabsını aldık 500 tl ye çok fazla marka ve model var arabanın hafif olması ve kılıflarının yıkanabilmesi çok hoşumuza gitti travel sistem olarak satılıyor

bende böyle bir konu arıyordum. ben 200-300 tl arası bir bebek arabası bakıyorum. bugün kraft vivid modeline baktık çok güzel gibi görünüyor. sürmesi kolaydı, ve benim için en önemlisi hafif olmasıydı ki bu araba tek elle bile taşınıyor. ayrıca kolay katlanıp az yer kaplıyor. satıcı, önceleri 350 civarı satıldığını şimdi indirimde 250 tlye sattığını söyledi. kendi sitesindede yüksek fiyat görünüyor. ama kulanıpta yorum yapacak biri olursa içime daha çok sinecek ve alıp almayacağıma karar vereceğim. yorum bekliyorum bilenlerden

Kraftbaby.com - kırmızı rengini istiyorum çok cici duruyo

Bebek arabalarıyla ilgili çok fazla araştırma yaptık. Nihayetinde travel sistem arabaların hantal olduğuna karar verdik (alanlar en fazla 1 yıl sonra baston pusetlere dönüyormuş). Hafifliği, doğumdan itibaren kullanılması sebebiyle Maclaren XT aldık. Açması-kapaması, taşıması kolay, bagajda çok az yer kaplıyor, en önemlisi çok hafif.

Son düzenleme:
biz de dün aldık çıkrıkçılar yokuşunda babyhope mağazasından anakucağı ile birlikte 350 tl verdik. çift yönlü ön ve arka ayaklar manevra yapabiliyor anakucağı bebek arabasına takılabiliyor. normal oto koltuğuda olabiliyor . mantıklı ve de ekonomik bir araba oldu. ama kullanımı nasıl olacak şimdiden bilemeyiz tabi...

Biz hala karar veremedik kızlar alan hiç yo kmu tavsiyesi olan?

merhaba, bizim arabamız vardı kardeşimden kalma, şimdilik onunla idare edicez. 6. aydan sonra baston tipi almayı düşünüyoruz. ama kardeşimden biraz fikir sahibi oldum ne alabileceğime. cok para verebileceksen travel sistem al, bazen internetten iyi indirime giriyor. bakarak almak istersen eğer kesinlikle çift taraflı olmasına, fazla ağır olmamasına, kumaşının kaliteli ve silinmeye gelen, hatta yıkanabilen olmasına, tekerleklerine dikkat et (hatta sür bence biraz mağazanın içinde). marka olarak chicco olabilir, kraft alma (bizimkisi kraft, tekerlekleri sabitlesen bile yalpalıyor, insanı yoruyor) , daha uygun fiyatlı olarak baby2 go yu beğendim ben. çift taraflı, tentesi tamamen kapanabilen,hafif, büyük tekerlekli bi modeli var. biz suan elimizdekini kullanamazsak onu almayı düşünüyoruz...
Kolay gelsin, umarım işine yarayan, gönlüne göre birşey bulursun:)

Back
X