Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek arabası, ana kucağı, park yatak önerisi istiyorum
kraft kenya aldım arkadaşımın önerisiyle. hafif ve kullanımı kolay tavsiye ederim. park yatak da e bebekten baby plus aldım ama tabii daha doğurmadığımdan kullanamadım. gözümün kararıyla iyi gibi şuanlık
kraft kenya aldım arkadaşımın önerisiyle. hafif ve kullanımı kolay tavsiye ederim. park yatak da e bebekten baby plus aldım ama tabii daha doğurmadığımdan kullanamadım. gözümün kararıyla iyi gibi şuanlık
Park yatak almadım. Çilekten ahşap beşik almıştım. Çok çok memnun kaldım şimdi ikinci çocuğuma kullanacağım.
Bebek arabasıda kabin boy al muhakkak. Bütçene hangisi yetiyorsa. Ben prego almıştım çok memnunum. Kızım 4 yaşında hala kullanıyorum. Ana kucağıda takılabiliyor yeni doğan için.
Cybex eesy s twist +2 kullanıyorum bebek arabası çok memnunum. Ana kucağı olarak babybjörn muadili aldım. Fena değil kullanıyorum onu da. Park yatak Kraft aldık. Alt açma yerini hiç kullanmadım olmasa da olurmuş.