Antalya’da doğdum ama annem Eskişehirli. 4 yıldır aralıksız yaşıyorum Eskişehir’de, toplamda 7-8 yılım burada geçti. Evet o alan bebek arabalılara ayrılmış ama ben de adım atacak yer yokken insan orayı boşalttıramaz dedim. Bir sonraki tramvayı beklersin her insan gibi, tek kişilik yere koskaca arabayı tıkıştıra tıkıştıra zorla bindirmezsin. İnenleri beklemeden de dalmazsın yer kapayım diye mesela. Boşken elbette ki insanlar başka yerlere yönelmeli, o alanı boşaltmalı ama bebek arabası geldi diye ben ineyim bi sonrakine binerim diye bir zorunluluğum da yok. En çok çarşıya giderken yaşanıyor bu durumlar, hastaneye giderken insanları eze eze zorla binen bebek arabalı görmedim.Espark-İsmet İnönü- Çarşı duraklarından biniyorlar genelde ssk istikametinin tersinde.
Bilgim olmadan fikrim var değil, kapalı haldeyken tekerlerini kapatan bir klips vardı ailemin 1996’da aldığı bebek arabasında. Ayakta tek başına bir yere de yaslanmadan durabiliyor araba. Amcamın oğlu da bindi şimdi kızı biniyor daha bu tatilde gördüm arabayı. Ki bu şehirde de gayet kapatanlarda görüyorum kilitli olanlarını, insanlar arabayı kapatıyor kenara koyuyor, araba desteksiz bir yere dayanmadan tutulmadan duruyor, insanlar da çocuklarıyla gidip oturuyor.
@GangstaWalk da yazmış kapalıyken ayakta desteksiz durabilen arabalardan seçtim diye, benimki baston da değildi gayet gemi gibi büyük bir araba.