• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası ile insanları ezen anne muamelesi yaptığınız ben geldim bi bakiverin :)

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Konu yoruma kapanmış yahu bi espri olsun diye ezip gecicek herkezi yazdım olay oldu :) yazımda bile gulmustum halbuki neyse kimseden açın yolları ben geliyorum demedim ben herhangi biyerde öndeyken öncelik bendeyken önüme atlayanlar! Dedim dikkatinizi çekerim ben geliyorum herkez açılacak demedim yani :) neyse umarım tüm bekar arkadaşlarım ayni durumu yaşar bebisleri olunca :) toplum olarak anlayışlı değiliz malesef bu ortada...Ha bu arada arabam kocaman değil en küçüğünden baston.Öyle heryerdede kapatamam elimde 2 buçuk yasında da kızım var arabadaki 6 aylık.Öyle aman kimse rahatsız olmasın diye mağazalarda gezmeyeyim toplu taşımaya binmeyeyim diyemiyorum özel aracik yok çocuklarım la heryerede giderim dar magazalardada gezerim toplu taşımaya da binerim :) insanlara saygı göstererek ve umutsuzca saygı bekleyerek !

Konunuz yoruma kapandıysa çok fazla polemik çıkmış demektir. Neden ateşi tekrar harlıyorsunuz? Tamam, ne hoş yapın işte. Niye tekrar konu açtınız?

IX) Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yöneticinin yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu başlığı açılamaz!

Back
X