Merhabalar,
Tokyo bebek arabası setini geçen haftasonu izmir güzelbahçe'de ithalatçı firmadan mağazasına giderek satın aldık.Arkadaşlar sağolsunlar çok ilgilendiler. Aracın tüm özelliklerini tek tek anlattılar, neden diğer arabalardan fiyat performans anlamında daha iyi olduğunu bir çok örnekle anlattılar. Gerçekten arabanın internette gözükenden çok daha iyi ve kaliteli olduğunu arabaya dokununca ve görünce anladık.Yaklaşık 2 aydır eşimle bir çok bebek mağazasına gidip arabaları inceledik.O kadar çok çeşit ve fiyat bilgi kirliliği vardı ki karar verememiştik.
Arabanın 4 tekerleğide yaklaşık 20sn yede çıkmış oluyor, katlaması çok basit, oturma yerine ve oto koltuğu kısmı yerinin takılıp sökülmesi inanılmaz kolay. Kumaşlar 900D kullanılmış , piyasadaki 2000tl ye kadarki arabalrdaın hepsinde 300D veya 600D kullanılmıştı. Eşimin mesleği gereği kumaştan anlıyorum :)))
Gelelim esas bizi etkileyen yerine üründe 4 adet süspansiyon var yani arka tekerleklerdekiler dışında orta kasada 2 adet büyük süspansiyon var ve arabanın gerçeğini görüp test edince bebeğime inanılmaz konfor vereceğini gördük.Arka 30cmlik büyük şişme tekerlekler ilede titreşimsiz bir yolculuk bebeğimi bekliyor dedik. İç hacimde 4 yaşına kadar bebeğime yetecek kadar iyi.Tentesi de özel lycra kumaştan ve çok havalı duruyor.
Ürünün youtube sayfasında videoları var izlemek isteyenler linkten bakabilirler. Kısmet olursa 2 hafta sonra kullanmaya başlayacağız.Ama ailede arabayı evde test etmeyen kalmadı :))))Tüm ailelere ürünü tavsiye ederim. sormak istediğiniz bir şey olursa araç ile ilgili çekinmeden lütfen sorunuz , içime çok sinerek aldım bebeğimin arabasını.
NOT: alaçatıdaki çukur testini ve o taşlarda arabanın nasıl gittiğini (üzerinde 16kglik kız çocuğu uyurken) izleyin ve arabayı neden satın aldığımızı daha iyi anlayacağınızı umuyorum.