Doğuma Hazırlık Bebek arabası kullanıcılarına

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

OKYANUS_65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
35
1
28
36
Merhaba arkadaşlar..
Pierre cardin ps 317 bebek arabasını kullanan kimse var mı? Ya da bu bebek arabasını yakından gören kimse? Küçük bir ilçede oturduğum için bizzat görme şansına sahip değilim.internetten araştırdım kadarıyla güzel ve sağlam gibi duruyor ama kullanıcı yorumu bulamadım..sizlere sorayım bana yardımcı olan olursa çok minnettar olurum.

Daha dun yakin arkadasim pierre cardin araba aldigi icin pisman oldugunu soyluyodu, sebeplerini cok sormadim ben jane trider aldigim icin.

teşekkür ederim cevap yazdığın için.. neden pişman olmuş acaba..uygun fiyatta sağlam kullanışlı bişey olsun istiyorum..kararsızım çokk

mrb pierrecardin 317 modeli yeni cıkmış bir model kız kardeşim 3 aydır kullanıyor icerisi genış ve ciftyönlu kullanma imkanı var tentesi kapanıyor soguk havalar icin
fiyatına göre cok guzel bir bebek arabası internetten aldı gitti gidiyor unal bebe den .eger fikrini degiştirmediysen bakabilir sin

canım çok teşekkür ederim yaaa..valla çok aradım uygun fiyatta ve gönlüme göre bulamadım.puset değil normal araba almak istiyorum.hala kararım değişmiş değil ..kullanıcı yorumu bulamadığım için tereddüt ettim..bende gitti gidiyordan ünabebeden almayı düşünüyordum.yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.şey bi sorum olacak hangi reengini almış canım ve rengi resimdeki gibimi?

Bende almayı düşünüyorum wollex ya da chicco almayı düşünüyorum arkadaşım wollex almış çok memnun wollexshop diye bir yerde özellikleri var ama görme kte lazım bence

alacağım araba sekiz kiloymus.kilo olarak iyi gibi geldi bana.puset istemiyorum doğrusu doğduğu ilk anlardan itibaren kullanmak istediğim için bana en uygun bu gibi geldi..wollexin florida modelinide beğenmiştim aslında.ikisi arasında gidip geliyorum.wollex florida hepsiburadada vardı.gittigidiyorda varmı bilmiyorum..teşekkür ederim akadaşlar yardımcı olduğunuz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…