Doğuma Hazırlık Bebek arabası öneri!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Concord Neo bebek arabasından 8sene evvel ablam almıştı 2 çocuğunu da onla büyüttü. Biri 8 yaşına girecek diğeri 4 yaşında. 2020'de doğum yaptım şu anda son bir yıldır ben kullanıyorum. Tabi ki ister istemez herkes gibi bebek arabasına bakarken, ben de çok fazla harcama yapmamak için uygun fiyatlılara bakıyordum. Ama yakınınız bundan sonra kullanmayacak bir tanıdıkta bulunuyorsa kesinlikle tavsiye ederim. 10 uzerinden 8 hakediyor. Hem koltuk yatırma bölümü iyi hem katlanıp arabanın bagajına alınabilir alt teker kısmı. Ön tekerlerin boyutları ufacık arka tekerleri daha büyük. Elle tutulan yerde freni olması büyük avantaj hemen frene basmak mümkün.
Alman sağlamlığı hissediliyor. Bebek oturunca bel kemeri ile sökülebilir tutma sapı var kullanışlı alt sepeti var. Gayet güvenli yani biz bebekle yürüyüş yapmaktan çok memnunuz alışverişe giderken ist'da metroya otobüse binerken ve inerken kolay. Dilerim iyi karar verirsiniz

Joie litetrax 4 travel kullanıyorum, ben de arkadaşımın önerisiyle almıştım memnunuz. Baya sağlam bir kaç çocuk büyütür.

Joie litetrax 4 travel kullanıyorum, ben de arkadaşımın önerisiyle almıştım memnunuz. Baya sağlam bir kaç çocuk büyütür.
Aynısını önerecektim. Literax 4 çok iyi bence. Toplaması da çok pratik. İçi geniş , sürmesi rahat

Çok teşekkür ederim uzun uzun anlamışsınız. Aklımda bulunsun bu marka. İnceleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…