Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası önerisi olan var mı?

Kurabiyelim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
54
3
18
35
Elazığ
Merhaba arkadaşlar,
Bana acil bi bebek arabası lazım ama nasıl bişey almam gerektiğini bilmiyorum.Rahat sürülebilmesi,çift yönlü olabilmesi ve en önemlisi katlandığında az yer kaplaması lazım.kraft'ın dino modelini çok beğenmiştim 4e katlanıyo diye.Ama kullanan kimse memnun kalmamış.Önerebileceğiniz modeller varmı?...

Ben iki yıldır babyhope kullanıyorum üç kademe yatarlı ve tam yatarlı çift yönlü frenli ben memnunum katlanıyor sadece ben tasırken birazcık ağır geliyo bana

Benimki baston model değil ama bebeğiniz oturabiliyosa yani çok küçük değilse tam yatar çift yön baston puset öneririm birazdaha hafif alt sepeti olsun işinize yarar siz bilirsiniz ama sırf marka diye cok yüksek rakam ödemeyin yan komşum kraft aldı hem araba hem oto koltuk ikisindende memnun kalmadı hiç. tabi karar sizin

Biz Kraft Pesto kullanıyoruz. 3 tekerlekli tek taraflı ama katlandığında baston puset kadar kalıyor. Ayrıca uyuduğunda indirilmesi kaldırması çok kolay.

Hatta ön barı çıkartıldığında baston puset gibide oluyor. Çok rahat. Israrla tavsiye ederim.

Az önce birine yazmıştım sana da kopyala yapıştır yapıyorum
Chicco'nun Liteway PLUS baston puseti ve onun üzerine Key fit oto koltuğu aldım. Oto koltuğunu yerleştiriyorsun bebek sana bakar halde oluyor ve süper kullanışlı. Büyünce alttarafın fermuarını açıp hopp baston pusete dönüşüyor. Büyüyene kadar bir daha bir şey almana gerek kalmıyor.
Oto koltuğunu ayrı arabayı ayrı da alabiliyorsun daha hesaplı gelebilir. Liteway plus yeni ürün olduğundan ikinci eli zor bulunur normal litewayler var sadece. Ama key fit oto koltuğu bulabilirsin ikinci el o zaman puset daha hesaplı olabilir. Naçizane tavsiyem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…