Y Yn642 Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2017 16 5 6 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yn642 #1 merhaba bir süredir bebek arabası araştırıyorum ama kafam çok karıştı. Pierre cardinin alias modelini kullanan varmı? Son düzenleme: 21 Ocak 2018
merhaba bir süredir bebek arabası araştırıyorum ama kafam çok karıştı. Pierre cardinin alias modelini kullanan varmı?
Peri anne Kıdemli anne Kayıtlı Üye 21 Aralık 2017 2.024 2.161 133 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yn642 #2 Nunadan cok memnunum tek elle acip tek elle surebiliyorum tek elle kapanmiyor ama Onuda esim gelirken kapatip cikariyor
Nunadan cok memnunum tek elle acip tek elle surebiliyorum tek elle kapanmiyor ama Onuda esim gelirken kapatip cikariyor
elmadilimi ❤️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2013 5.703 9.099 398 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yn642 #3 Peri anne .!.: Nunadan cok memnunum tek elle acip tek elle surebiliyorum tek elle kapanmiyor ama Onuda esim gelirken kapatip cikariyor Genişletmek için tıkla... Ben de nuna kullandım, çok hafif ve kullanışlı. Tavsiye ederim.
Peri anne .!.: Nunadan cok memnunum tek elle acip tek elle surebiliyorum tek elle kapanmiyor ama Onuda esim gelirken kapatip cikariyor Genişletmek için tıkla... Ben de nuna kullandım, çok hafif ve kullanışlı. Tavsiye ederim.
plojovic Gülüşlerinizle Alkışlayın Beni⚛️ S🍀S Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 12.157 13.601 298 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yn642 #4 Yn642 .!.: merhaba bir süredir bebek arabası araştırıyorum ama kafam çok karıştı. Pierre cardinin alias modelini kullanan varmı? Genişletmek için tıkla... Inglesina Trilogy düşünebilirsin söylediğine istinaden. Kapanınca sadece 2ye katlanmasın ona dikkat etmen kolaylik olur.
Yn642 .!.: merhaba bir süredir bebek arabası araştırıyorum ama kafam çok karıştı. Pierre cardinin alias modelini kullanan varmı? Genişletmek için tıkla... Inglesina Trilogy düşünebilirsin söylediğine istinaden. Kapanınca sadece 2ye katlanmasın ona dikkat etmen kolaylik olur.