Doğuma Hazırlık Bebek arabası tavsiyeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nature41

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
12
0
16
Kocaeli
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 27 haftalık hamileyim. Bebeğim için bebek arabası almak istiyorum ama özellikleri ve kaliteleri hakkında bilgim yok. Sizin aldığınız ya da düşündüğünüz modeller varsa paylaşırsanız sevinirim. 9 aylık bebeği olan bi arkadaşım baston tip almış ama bana sen sakın bu tip alma soğuklarda koruyuculuğu olmuyor demişti benimde aklıma şu travel set olan tiplerden almak yatıyor içinde oto koltugu fln olanlardan ama onlarda epey pahalı. Kraft markalar ucuz gibi ama onlar da çin malıymış. Ne yapsam bilemedim. Sizlerden yorum bekliyorum.

slm cnm bende travel sistem almak istiyorum ama hangisini alcama karar veremedim
hauck malibu var fiyatları diğerlerine göre uygun hemde kaliteli
hauckun çok çeşiti var bi bak istersen

Bebek arabası alırken aman aman fazla büyük bir şey almayın, sonra taşırken canınız çıkar benim gibi:) Tekerlekleri de fazla büyük olmasın dikkat edin, hiç bir yere sığmıyor, bir sürü külfet yani... Baston arabalar yazın iyi ama kış ve bahar şartlarında rüzgarın tersine göre arabayı çeviremedğiniz için kullanışlı olmuyor...

canım chicco liteway modelini şiddetle tavsiye ederim...:34::34: çok hafif çok rahat...hem baston tipi..ayrıca rüzgarlık yağmurluk ve polar olarak içinde hediye ediliyor...3 parçasıda birbirinden kullanışlı ve takması pratik...ön tekerler 1 tane olduğuundan çevirmek sürmek çok kolay..kızım 2,5 yaşında hala kullanıyoruz...şimdi 3 aylık hamileyim artık dönüşümlü kullanacaz...

Back
X