Bebek Arabası Tavsiyeleriniz-- çok acil--

masuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
30
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
siz deneyimli annelerden bebek arabası tavsiyelerine çok ihtiyacım var, piyasada birsürü marka ve model var ve kafam epey karıştı.... eylülde doğacak olan bebeğim için anakucağı ve bebek arabası alacağım ancak bana en hafif ve kullanımı kolay olarak ne önerebilirsiniz...

Bütçenize göre önerilerde bulunabilirim. Piyasada 200 TL ye de 2000 TL ye de arabalar var. Eğer maddi durumunuz iyiyse aşağıdaki ürünü tavsiye edebilrim.

REKLAM REKLAM REKLAM

$pr_01_13108_max.webp

tavsiyeniz için teşekkür ederim, belirtmiş olduğunuz ürün çok güzel görünüyor, biz de onun muadili quinny buzz travel sisteme bakmıştık, kafama en çok o yattı ama 3 tekerleklilerde denge problem oluyor diye forumlarda okuyunca kararsız kaldım.

bence p.cardinden şaşma. hem rahat hem dört tekeri dönüyo çift yönlü kullanılıyor.fazla büyük değil agır deil.. oto koltugu ana kucagını aynı marka alırsın olur biter..:82:
HTML:
http://www.minikbaby.com/resim_goster.asp?img=images/products/00/22/60/2260_buyuk_4.jpg
540tl civarı :16:

pier cardin hiç bakmamıştım, en son inglesina avio diye bir ürün üzerinde durdum, açıp kapaması çok kolay, malzeme de çok akliteli duruyor, çok hafif ama fiyatı en son peşinde 1100 tl ye bıraktılar:50: haşim işcanda? açıkçası biraz daha uygun fiyatlı birşey almak istiyorum ama onlarda da daha hoşuma giden çıkmadı:43:, pier cardine de bir bakayım :69: ... teşekkürler

merhaba, biz graco aldık ve çok memnunuz. hem hafif hem portatif. tekerlekleri bile çkıyor,bagajda min. yer kaplamasını sağlıyosunuz böylelikle. alüminyum kasa da hafif olmasını ve şık görünmesine sebep oluyor. renkleri de güzel. incelemende fayda var. kolay gelsin

graco nun hangi modelini aldınız, onun da kendi içinde birsürü modelleri var ya... bir de fiyatını yazabilir misiniz.

bebeconfort mila şiddetle tavsiye ederim hem hafif hem kullanıslı..
oker den aldık arada okere gidip bakım bile yaptırıyoruz
anakucağıda (oto koltuğu hem) arabanın üstüne takılıyor 6 ay bebk arabasınıı öyle kullandık

canım concordu quinyy i pierre cardinle kıyaslama.ben concordla quinny buzz 3 ü çok beğenmiştim ama concord da yedek parça sorunu oluyormuş hatta istanbulda ünlü bir mağaza var a.ç diye eşim orayla görüştü onlar bırakıyorlarmış satışı bu nedenden dolayı. biz de quinyy buzz 3 aldık.

Back
X