Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Casual cadillac travel sistem kullanıyorum. Ana kucagindan cok memnundum ama bebek arabasi kismi biraz ağır. Baston bebek arabaları daha büyüyünce kullanılıyor zaten. Ilk etapta anakucakli model gerekli size
Casual cadillac travel sistem kullanıyorum. Ana kucagindan cok memnundum ama bebek arabasi kismi biraz ağır. Baston bebek arabaları daha büyüyünce kullanılıyor zaten. Ilk etapta anakucakli model gerekli size
Bİz eşimle Kraft pro fit almayı tercih ettik Aslında görselliğini beğendiğim için aldım başta daha kullanmadım bebeğimi bekliyorum ama şuan deniyorum çok hafif bir araba hamile olmama rağmen kaldırabiliyorum tek adımda bir çok fonksiyonu var kapanıp çok küçük bir araba olabiliyor üzerindeki fortbebesiyle kapanabiliyor görselliğini de beğeniyorum