Doğuma Hazırlık Bebek arabası tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
Merhaba! Arkadaşlar 26 haftalık hamileyiö. Ve bebek arabası arayışındayım. Tavsiyelerinizi bekliyorjm

Casual cadillac travel sistem kullanıyorum. Ana kucagindan cok memnundum ama bebek arabasi kismi biraz ağır. Baston bebek arabaları daha büyüyünce kullanılıyor zaten. Ilk etapta anakucakli model gerekli size

Casual cadillac travel sistem kullanıyorum. Ana kucagindan cok memnundum ama bebek arabasi kismi biraz ağır. Baston bebek arabaları daha büyüyünce kullanılıyor zaten. Ilk etapta anakucakli model gerekli size
Hım anladım teşekkür ederim güzel ve uygjn birşey bblurum inşallah

Merhaba! Arkadaşlar 26 haftalık hamileyiö. Ve bebek arabası arayışındayım. Tavsiyelerinizi bekliyorjm
Casusluk cadillac air kullanıyorum. Çokta memnunum. Bizim bagajımız küçük olduğu halde rahatlıkla sığıyor. İlk 6 ay sıkıntı yaşamadım en azından

Bİz eşimle Kraft pro fit almayı tercih ettik Aslında görselliğini beğendiğim için aldım başta daha kullanmadım bebeğimi bekliyorum ama şuan deniyorum çok hafif bir araba hamile olmama rağmen kaldırabiliyorum tek adımda bir çok fonksiyonu var kapanıp çok küçük bir araba olabiliyor üzerindeki fortbebesiyle kapanabiliyor görselliğini de beğeniyorum :-)

Back
X