Bebek Arabasi !!!

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
680
523
303
Merhaba hanimlar derdim bebek arabasi henuz almadik son haftalardayim bebek geldi gelicek arabayi simdi almalimiyim yoksa dogumdan sonra bi sure bebegi zaten disari cikartamicam dogumdan sonrada alsam olurmu
Yani cok ihtiyac oluyormu bebek dogar dogmaz onu merak ediyorum hastanemiz eve cok yakin yuruyerekte gidiliyor arabamizda kucagimda bile donuste goturebilirim evime
Cevaplariniza gore arabayi hemen bu hafta almayi dusunuyorum.

Valla ben hevesliydim simdiden aldim bebek arabasi puseti ama hastaneden cikarken elde tasima cantasiyla cikariyolar bebekleri genelde. Dogum katinda calisiyodum ordan biliyorum. Sonrada alabilirsin zaten hastaneye bebek arabasiyla gitmiceksin. Bebegi disari cikarirken bebek arabasyla cikarirsin. Arkadasm 20gunlk bebegni bebek arabasyla gezdiriyodu

Bende oyle dusundum rapor param dogum sonrasi yaticak onunla almayi dusunuyordum o yuzden suanda cok gerekli olmuycaksa dogumdan hemen sonra acele etmim maddi olarak kendimizi sikistirmayalim dogum sonrasini beklim diyordum sanirim o dediginiz bebek tasima cantasi gibi olan seyden alsam daha makul olucak suanlik

Aynen canm para yoksa skntiya girme kimse bebek arabasyla cikarmiyo zaten bebegi hastaneden. Bende maddi skntidan dolayi erken aldim paramiz olmaz bi anda diye. Kiyafetleri bile yavas yavas aliyorum. Bizde yeni evliyiz kredi borclarimiz var. Bebek arabasi besik annemden hediye geldi zaten. Adam gbi ailelerde olmaynca sknti cekiliyor malesef. Sen kendni uzme canm sonra alirsin yeterki bebeklerimiz saglikli olsun.

biz de erken aldık bebek arabasını hatta sonra bakarız dememe rağmen 10 haftalıkken eşim alıp geldi.Travel sistem aldık biz
http://www.hepsiburada.com/wei-b-gl...IL3t0Hn6uaSFqhFHZJYKjGRxN-OYpyKHquBoCwozw_wcB
arabada bu fikir olsun diye link bırakıyorum rengi bu değil ama herneyse ailelerimizin de maşallahı var 31.haftadayım daha kimse formalite icabı bile bişeye ihtiyacınız var mı ne alındı alınmadı diye sormadı bide iki tarafında ilk torunları
insan destek bekliyor bazen masraflar çok fazla gerçekten daha doğum masrafı olacak
bencede kendinizi çok zora sokmayın ayrıca çok temiz kullanılmış uygun bebek arabaları var sahibinden sitesine bakmanızı tavsiye ederim

Az sevdir kiz sende onlara bebegini :)

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin dogumdan sonra almasi daha mantikli su durumda hastane masraflarida olucak bir suru ikinci el sitelerinede bakabilirim tekrar tesekkurler hepimiz insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi amiiiiinnnn

Kızlar Benim daha çok zamanım var ama ben bu tür eşyaları 2. el düşünüyorum. Beşiği filan da hatta sıfırıyla arasında çok fark olursa 2. El düşünüyorum. Eşim de ben de çalışıyoruz ama o eşyalara fazla fazla para vereceğime belki bir iki ay ücretsiz izin alıp çocuğumla fazladan vakit geçiririm parayı da o dönemde başka ihtiyaçlarına kullanırım

Biz sunny baby saturn travel sistem aldık bayram indirim vardı linkide bu http://www.hepsiburada.com/sunny-ba...6809.abo-pla&gclid=CKe5jaKO4NQCFfAV0wodG4ML7w

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…